Eskişehir'e yeni üniversite müjdesi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'e yeni üniversite müjdesi
A
a

Eskişehir'e üçüncü üniversite müjdesini AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay verdi.

Sütiş Eskişehir
İşte Günay'ın o müjdeli açıklaması;

"Milli Eğitim Bakanımız Sn. İsmet Yılmaz Eskişehirimiz için müjdeli haberi paylaştı. Şehrimiz 3. Üniversitesine kavuşuyor. Sn. Nabi Avcı ile kendisine şehrimiz adına teşekkür ederiz. Sn. Yılmaz “15 yeni üniversitenin kurulmasına ilişkin çalışma tamamlandı ve Meclise sunuldu. En kısa zamanda inşallah önümüzdeki hafta çıkaracağız. İnşallah bu üniversitelerimizin çoğuna öğrenci alır duruma da geleceğiz. Trabzon Üniversitesi, Sivas Üniversitesi, Tarsus Üniversitesi, Eskişehir'deki üniversite bunlar arasındadır.”
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Zafer Donmez 21 Nisan 2018 07:00

La bi git her secim öncesi aynı terane işiniz gücünüz yalan.

0 7 Cevap Yaz
Eses 21 Nisan 2018 01:08

Sayın Günay neden haberlerde her yer var da yine Eskişehir yoktu? Sanırım sizin müjde yine boş çıktı. Sayın parti yöneticilerinize de iletin Termik Santral ve yeni Üniversite ile ilgili tutumları Eskişehir halkı tarafından seçimde dikkate alınacaktır.

0 6 Cevap Yaz
İlker 20 Nisan 2018 23:43

Eğitimi dandik olduktan sonra 3 degil 5 üniversite açsan ne olur? Polislik yani adam coplamak icin bile üniversite mezunu aliyorlar, Bilmeyenler icin Polislik ilk once cevik kuvvette baslar. Türk isi eğitim Türk isi insaat, türk isi adalet.. Avrupada yarim yamalak yapilan dandik ise Türk isi diyorlar.Haberiniz olsun.

0 5 Cevap Yaz
Nizamettin Karabulut 20 Nisan 2018 16:53

İnşallah seçim yatırımı için verilen bir müjde değildir?

1 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi