Eskişehir'e uyarı üstüne uyarı! Üstelik bu kez...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'e uyarı üstüne uyarı! Üstelik bu kez...
A
a

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, Eskişehir’in de içinde olduğu bölgede kuvvetli yağış ve öncesinde kuvvetli rüzgar olmasını beklerken, ani sel ve su baskınlarına karşı uyarılarda bulundu

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberi: Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, Eskişehir’in de içinde olduğu bölgede kuvvetli yağış ve öncesinde kuvvetli rüzgar olmasını beklerken, ani sel ve su baskınlarına karşı uyarılarda bulundu.
Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan tahminlere göre, Eskişehir’de gün içerisinde yerel etkili olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmezken yağış öncesi ve yağış anında kuvvetli rüzgâr eseceği tahmin ediliyor. Beklenen gök gürültülü sağanak yağışların Eskişehir ve Kütahya illeri geneli ile Bursa ve Bilecik'in güney kesimlerinde aralıklı ve yerel kuvvetli olması beklenirken, Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü oluşabilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgâr ve kısa süreli fırtınaya karşı uyarılarda bulundu. Vatandaşların olumsuz durumlara ve ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerektiği belirtildi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi