Eskişehir'e uyarı: Bugün bahar, yarın kış!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'e uyarı: Bugün bahar, yarın kış!
A
a

Eskişehir'de hafta başından beri sürmekte olan ılık ve güneşli havanın yerini bugün yağmur, yarın ise karla karışık yağmur alacak.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberi:
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı tahminlere göre, yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra İç Ege ve Eskişehir çevrelerinin, akşam ve gece saatlerinde Marmara, Kuzey Ege kıyıları, Batı Karadeniz'in batı kıyıları, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu (Kars ve Ardahan hariç), Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Giresun, Gümüşhane, Bayburt çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Eskişehir'in sabah saatlerinde parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra ise kısa süreli hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

11 Mart Perşembe günü (yarın) Eskişehir'de kar yağışı bekleniyor. Perşembe günü akşam saatlerinde başlaması beklenen kar yağışı, 12 Mart Cuma gününün ilk saatlerine kadar sürecek. Hafta sonu itibarıyla yağışların etkisini kaybetmesi bekleniyor. Perşembe ve Cuma günkü sıcaklık düşüşlerinin ardından hafta sonu sıcaklıklar tekrardan 16-17 dereceye kadar yükselecek.

Eskişehir hava durumu

  • 10 Mart Çarşamba: Hafif sağanak yağışlı, en düşük 0, en yüksek 16 derece.
  • 11 Mart Perşembe: Karla karışık yağmurlu, en düşük 3, en yüksek 7 derece.
  • 12 Mart Cuma: Çok bulutlu, en düşük -3, en yüksek 9 derece.
  • 13 Mart Cumartesi: Parçalı bulutlu, en düşük -2, en yüksek 17 derece.
  • 14 Mart Pazar: Parçalı bulutlu, en düşük 2, en yüksek 16 derece.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi