Eskişehir’e tek kuruş yok!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’e tek kuruş yok!
A
a

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, kentin ölüm yollarını hatırlatarak, “Kurtuluşun kenti, Atatürk ve cumhuriyet sevdalısı Eskişehir size ne yaptı? 900 bin kişiye sırtınızı döndünüz, bu kadar cezalandırıyorsunuz? “ dedi.

Sütiş Eskişehir
Çok sayıda ölümlü trafik kazası yaşanması nedeniyle Eskişehir’de ölüm yolu olarak anılan Kırka-Seyitgazi yolunu, Alpu yolunu gündeme getiren Çakırözer, çevre yolunun neden yapılmadığını sordu.  Çakırözer,   “Bayram arifesindeyiz. Sevdiklerimize ulaşmak için kara yollarını kullanacağız ama Eskişehir'imizin ilçelerine, Alpu'ya, Mihalıççık'a, Sarıcakaya'ya, Mihalgazi'ye gidecek binlerce hemşehrimizin yüreği ağzında. Eskişehir ve Afyon üzerinden yine Antalya'ya gidecek on binlerce yurttaşımızı Seyitgazi-Kırka arasında korkulu anlar bekliyor çünkü bu yolların adı artık kara yolu değil, ölüm yoluna döndü. Bayramda yüz binlerce vatandaşımız Anadolu'nun dört bir yanından Marmara'ya, Trakya'ya, Eskişehir üzerinden gidiyor ama o yoğunluğu kaldıracak bir çevre yolumuz dahi yok. Neden yapılmadı diye soruyoruz? Ne çevre yolu, ne ölüm yolları anlı şanlı sözlere rağmen yatırım programına bile alınmış değil. Biz, bu Meclis’ten Karayollarına 14 milyar lira bütçe veriyoruz, o bütçeden Eskişehir'e tek kuruş yok. Bu yollar yapılmalı, ölüm yollarından geçtiğimiz bu son bayram olmalı” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
goll 17 Temmuz 2021 22:05

Olacak işe de taş koyarsanız bende olsam size zırnık vermem gölge etmeyin oturun oturduğunuz yerde

2 4 Cevap Yaz
Vatandaş 17 Temmuz 2021 16:35

Kanal İstanbul a neden karşı çıkıyorsunuz sebebini söyleyin ki Eskişehir'in bütün yolları yapılsın

2 3 Cevap Yaz
Nadi 17 Temmuz 2021 12:49

Peki bu ölüm yollarından şeyin haberi var mı ?, mesela; Zihni Çalışkan, Hakan Çizmecioğlu, Orhan Durmuş gibi her firsatta muhalefet yaptığinı zannederek her hafta basına şöyle sıkıntılı Eskişehir, böyle hizmet alamıyor Eskişehir, falanca hizmet eksik filanca belediye hizmeti kusurlu diye demeç veren akpliler ? Hiç utanmıyorlar mı ? Veya bu rezillik işlerine gelmiyor mu ? Sanki Eskişehirde alpu yolu yokmuş gibi hepsi sus pus olmuşlar

4 2 Cevap Yaz
Kani 17 Temmuz 2021 12:24

Trabzon,Diyarbakır,Konya, Kayseri nerede idiler..ihya edildi.Eskişehir in yüzünü bakan yok.

2 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi