Eskişehir'e son dakika uyarısı: Çamur yağacak!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'e son dakika uyarısı: Çamur yağacak!
A
a

Eskişehir için son dakika gelişmesi niteliğindeki olayda, valilik halkı Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımına karşı uyarıyor. Peki Eskişehir hava durumu nasıl?

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir son dakika gelişmesi: Eskişehir Valiliği vatandaşları uyardı. İlimizde ve çevre illerde yarın gece saatlerine kadar Kuzey Afrika kaynaklı toz yağması bekleniyor. Valilikçe yapılan yazılı açıklamada vatandaşların dikkatli olması istendi.
Eskişehir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, akşam saatlerinden itibaren, Eskişehir, Bursa, Bilecik ve Kütahya çevrelerinde, 23 Mayıs 2019 Perşembe günü gece saatlerine kadar Kuzey Afrika kaynaklı toz yağması bekleniyor. Vatandaşların dikkatli olması istenirken, görüş mesafesinde azalma, hava kalitesinde düşme, ulaşımda aksamalar ve çamur yağışına karşı tedbirli olmaları istendi. 

Valiliğin açıklaması şu şekilde;

Eskişehir Bölge Tahmin Ve Erken Uyarı Merkezi’nden alınan bilgilere göre; Eskişehir, Bursa, Bilecik ve Kütahya çevrelerinde Toz Taşınımına dikkat!
Bu akşam saatlerinden itibaren bölge sorumluluk sahamız genelinde (Eskişehir, Bursa, Bilecik ve Kütahya), yarın (Perşembe 23.05.2019) gece saatlerine kadar Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımı beklendiğinden; aşağıda belirtilen muhtemel risklere karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Eskişehir hava durumu

Eskişehir hava durumunun yarın sağanak yağışlı olarak geçmesi bekleniyor. En düşük sıcaklık 15, en yüksek sıcaklık 24 derece
Cuma günü gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor, sıcaklıklar 13 - 26 derece.
Cumartesi yağış sona erecek, çok bulutlu bir hava, sıcaklıklar biraz düşecek, en yüksek 23 derece.
Pazar günü güneş yüzünü gösterecek, en yüksek sıcaklık 25 dereceye çıkacak.
Pazartesi de güneşli bir gün geçireceğiz, hava sıcaklığı 29 derece olacak.


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
LEVENT 22 Mayıs 2019 20:11

Taş yağmasın dua edelim. İnsanın insana saygısı edebi hayası kalmamış. İçki kumar fuhuş diz boyu. Haksızlık hukuksuzluk diz boyu hırsızlık desen öyle. Allah yar ve yardımcımız olsun

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi