Eskişehir'e şehit ateşi düştü... Başımız sağ olsun...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'e şehit ateşi düştü... Başımız sağ olsun...
A
a

Eskişehirli Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Uyar'ın Van'ın Çatak ilçesinde devam eden terör operasyonunda şehit düştüğü haberi yüreklerimizi dağladı

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Sivrihisar İlören Köyü'nden Jandarma Uzman Çavuş Yusuf Uyar'ın Van'ın Çatak ilçesinde devam eden terör operasyonunda şehit düştüğü haberi yüreklerimizi dağladı.
Alınan bilgiye göre, Van'da devam eden Yıldırım-10 Norduz operasyonunda üç askerimiz şehit oldu. Çatak'da, Surik mezrası kırsal alanında terör örgütü üyeleriyle sağlanan sıcak temas sonrasında çıkan çatışmada Samsun nüfusuna kayıtlı Yüzbaşı Mahmut Top, Hatay nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Sezer Uçar ve Eskişehir nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Yusuf Uyar şehit oldular.
Şehitlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine sabır diliyoruz. Eskişehir'imizin ve ülkemizin başı sağ olsun...

İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama

İçişleri Bakanlığı, Van'ın Çatak ilçesi kırsalında, 3 teröristin etkisiz hale getirildiği Yıldırım-10 Norduz operasyonunda, 3 askerin şehit olduğunu, bir askerin de yaralandığını bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Yıldırım-10 Norduz kapsamında Çatak ilçesi kırsalında, 3 teröristin ölü olarak ele geçirildiği operasyonda, bir jandarma yüzbaşı ile 2 jandarma uzman çavuşun şehit olduğu, bir jandarma yarbayın da yaralandığı belirtildi.

Açıklamada, şehitlere Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralı yarbaya da acil şifalar dileğinde bulunuldu.

 
Kaynak : AnadoluGazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Sivrihisarli 12 Eylül 2020 10:31

Mekanın cennet olsun...

0 0 Cevap Yaz
İlhan 11 Eylül 2020 22:02

Allah rahmet eylesin! Şehitliğini makbul ve kabul eylesin! Ailesine sabrı cemil nasip eylesin.

0 0 Cevap Yaz
Bı vatandaş 11 Eylül 2020 20:10

O köpekler amaçlarına ulasamasinlar inşallah.kendi tuzaklarinda kendileri gebersin itler.cigerleri ağzından gelsin piclerin.Allahin belalarını versin dilerim.sehitlerimizin ruhları şad olsun 😔 Allahim sabırlar versin ailelerine.

0 0 Cevap Yaz
Esesli 11 Eylül 2020 19:50

Allah gani gani rahmet eylesin inşallah

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi