Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir'e önemli duyuru! Nihayet açıldı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'e önemli duyuru! Nihayet açıldı!
A
a

Eskişehir Millet Bahçesi kapalı otoparkı bugün itibarıyla Eskişehir halkının hizmetine açıldı.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir haberleri

Türk Dünyası Vakfı'nın yaptığı açıklamaya göre, Eskişehir Millet Bahçesi kapalı otoparkı bugün itibarıyla hizmete açıldı. Otoparkın açılışı ise koronavirüs ile mücadele kapsamında yeni kısıtlama ve tedbir uygulamaları sebebiyle ileri bir tarihte yapılacak. Kapalı otopark 7 gün 24 saat hizmet Eskişehir halkına hizmet verecek. Ayrıca yeni kısıtlama ve tedbir uygulamaları kapsamında Millet Bahçesi'ne giriş ve çıkışlar saat 21.00 itibariyle Atatürk Caddesi Kütüphane Kapısı’ndan sağlanacak. Eskişehir halkı aylık kapalı otopark abonelikleri için 0(549) 288 55 40 telefon numarasındanbilgi alabilecekler. Millet Bahçesi içerisinde yer alan kafeterya ve kütüphane ise ileri bir tarihte hizmete açılacak.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Çifteler li 25 Aralık 2020 11:42

Bunlara ne gerek varki. Agac yok golgelik yok sicakta millet nereye oturacak.bunlari yapacagıniza fabrika yapin millet işsiz yandaşlariniza iş ureteceginize millete iş uretin gencler işsiz umutsuz mutsuz.

4 2 Cevap Yaz
VATANDAŞ 25 Aralık 2020 10:37

otopark paralı mı olacak sorusunu soran zihniyet, Belediye evinin, işyerinin önünden park ücreti alıyor onu sorgula.

0 4 Cevap Yaz
eses 25 Aralık 2020 10:36

Park üzerinden siyaset yaparak nereye varacağınızı sanıyorsunuz,avm veya toplu konut yapabilirlerdi ama şehrimize park yaptılar Bu zihniyet Eskişehir'in ekonomisinde ve yönetiminde yer aldığı sürece bursa dan 16 kez geriye düşmeyi bırakıp İnegöl ve Bilecik in de gerisinde kalmasak şaşmam.

1 3 Cevap Yaz
Merak etme gardaş 25 Aralık 2020 00:32

Otopark paralı olacak çünkü gerek millet bahçesinin gerekse vişnelikteki dedekorkut parkının bakım ve onarımları nasıl yapılacak . Zira oralar belediye imkanı olmadan hayatiyetini sürdürmeye çalışıyorlar . Sazova ve kentparkta ücretsiz birşey var mı ? Siyasi davranıp kek mek gibi mavra yapanlar bilesinizki bedelsiz hizmet olmaz . Ancak bedelin miktarı ve insaflı olması eleştirilir bunu yapanlarada destek her zaman verilir .

21 4 Cevap Yaz
Ayer

Cumhurbaşkanı seçim vaadinde kek börek cörek çay kahve bedava diyordu. Var mı buna bir cevabın ?

2 2
Ayer 24 Aralık 2020 13:45

Eeee ? Fiyatı ne otoparkın ? Aylık abonman falan fistan dendiğine göre paralı ama kaç para ?

4 10 Cevap Yaz
Beylikovali 24 Aralık 2020 13:44

Arkadaşlar bu parkta heykel olucakmi?Ona göre gelicem...

21 5 Cevap Yaz
Yok olmayacak

Onun yerine üzümlü kek ağacı, kakaolu kek ağacı, simit ve poğaça ağaçları asmalarda börekler ve çörekler olacak. Ağaçlardan ve asmadan ne istiyorsan koparıp yiyeceksin. Tulumbalardan çay ve kahveler çıkacak sıcak sıcak. Çeşmelerden ayran, meyve suyu ve gazozlar akacak. Ye iç istediğin kadar sınırsız.. Mesela yoruldun mu, hemen elini şıklatacaksın alttan ısıtmalı koltuklar belirecek etrafında. İstediğine oturacaksın

6 32
Gultepeli

Senin heykelini dikecekler

1 23
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi