Eskişehir'e Mustafa Özer'den çağrı: Takımına sahip çık!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'e Mustafa Özer'den çağrı: Takımına sahip çık!
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktör Mustafa Özer, Balıkesirspor maçı sonrası “Eskişehirspor taraftarı ve şehri takıma sahip çıkmalı” dedi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Teknik Direktör Mustafa Özer, Balıkesirspor maçı sonrası “Eskişehirspor taraftarı ve şehri takıma sahip çıkmalı” dedi.
TFF 1. Lig'in 33. haftasında Balıkesirspor’a deplasmanda 2-0 mağlup olan Eskişehirspor’da teknik direktör Mustafa Özer, maç sonu açıklamalarda bulundu. Taraftara ve şehre seslenen Özer, “Öncelikle Balıkesirspor’u tebrik ediyorum kazandıkları için. İyi bir mücadele oldu. Genellikle genç oyuncularla oynayan iki ekibin maçı oldu. Çok pozisyonumuz vardı. 2 tane gol yedik bireysel hatalardan. Genç oyunculara sabretmemiz lazım elimizden geldiği kadar. Teknik-taktik çok konuşmak isterdim ama şunu söylemek istiyorum; Eskişehirspor taraftarları ve Eskişehir şehri lütfen takımınıza sahip çıkın” ifadelerini kullandı.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Yorumcu 13 Temmuz 2020 15:20

Takım mı kaldı ortada, hep birlikte yediler bitirdiler.

0 3 Cevap Yaz
pompeo 13 Temmuz 2020 10:55

“Eskişehirspor taraftarı ve şehri takıma sahip çıkmalı” = aranizda büyük paralar toplayin ... kulübü batiran teskilatin taktigi borclari bi güzel ödeyin ...

0 6 Cevap Yaz
Nicola 13 Temmuz 2020 08:08

Mustafa Bey pardon ama siz kimsiniz de Eskişehirspor taraftarına ayar vermeye kalkıyorsunuz? Önce işini yap kardeşim.. Sanki takımı 10 haftadır galip gelen ama taraftarı maça gelmiyen üçüncüsınıf anadolu takımı muamelesi yapıyor.. Yeteneksizin dediğine bakın hele.. Kendini aklıyor, taraftarı karalıyor.. Kendine gel kendine..

0 6 Cevap Yaz
Cihan Günaydın 13 Temmuz 2020 01:17

Takıma sahip çıkın diyonuz zaten Eskişehirspor kurulduğundan beri Taraftar sahip çıkıyor Asıl sahip çıkması gerekenler Eskişehirin ileri gelenleridir Eskişehirspora finansal para da onlardan ve projelerinden gelmelidir destek verilmezse kulüp yok olma konumuna gelmiştir Acilen finansal açıdan güçlü bir yönetim gelmelidir

1 5 Cevap Yaz
Nokta 12 Temmuz 2020 16:46

Mesut hoştcan Halil Ünal murat diri almancı Osman tatar Mustafa takıma sahip çıkın Hesap verin

1 5 Cevap Yaz
1965 12 Temmuz 2020 14:41

Bu takımın yüzde 90 ı değişmesi gerekir. Kaleye şut çekip gol atabilecek futbolcu gören var mı ? Kendimizi kandırmaya gerek yok. Bu futbolla alt lige düşeriz. Vatandaş da bıktı usandı.

0 7 Cevap Yaz
furemen 12 Temmuz 2020 14:30

Önüne gelen takıma sahip çıkın diyor .Kardeşim taraftar sahip çıktı vazifesini yapmayan yapamayan yöneticiler.Kulübün içini boşaltan yine onlar.Ben sanayici ve esnafada kızmıyorum.Oh ne ala ben riske giricem yatırım yapıcam istihdam sağlayacağım gece gündüz çalışıp para kazanacam sonra ver Halil e yesin paraları.Zengin olsam zırnık vermem verilenler direk indiragandi cebe.Kulübü bu hale getiren yöneticiler ve yalaka menfaatçi tribün liderleri.Taraftarada bir sözüm var!Hala kan emicilerin tribününe gidip oturuyorlar neymiş destek olacaklarmış.Kardeşim bin kere söyledik takımın iyi değilse sahada futbol oynamıyorsa seyirci bir yerini yırtsa sonuç olmaz.Kırk yılda bir olur oda seni kurtarmaz.Hala ne güzel trübün yaptık diye öğünün hala.El alemin Hatay ı üç kuruş bütçeyle şampiyon oluyor.Ha demek trübünde bağırmayla olmuyor bu işler.Gidin oturun maratona ve bazıları sanki trübün lideri toplamış o insanları gibi ulufe dağıtsın.Yazıklar olsun!!!!

1 9 Cevap Yaz
Alper eses

Çok güzel izah etmişsin eline sağlık, taraftar elinden geleni yaptı yapmayan ve bu kulübü bu hale getirenler eğer utanma varsa biraz utansın, anlı şanlı esesimize ne kongreler yapıldı ite kaka taraftar içinden başkan seçer duruma düştü amatöre kadar gider

0 3
D.Faruk 12 Temmuz 2020 13:08

Hayırdır reis!! Arkadaşın maaşını vermedi mi yoksa?

0 6 Cevap Yaz
Tarık26 12 Temmuz 2020 12:15

Eskişehirspor bu oyunla 2 ci ligte uzun yıllar kalır ..düşmezse tabi...

0 6 Cevap Yaz
Bahadır 12 Temmuz 2020 12:07

Sezgin Coşkun ve Erdal Akdarı'nın defansta oynadığı her maç yenilmeye mahkumuz..

0 6 Cevap Yaz
bilek26 12 Temmuz 2020 11:42

sen teknik direktör olarak görevini iyi yapıyormusun da millete akıl veriyorsun takım berbat oynuyor savunma dökülüyor orta saha sanki yok gol bölgesinde hiç bir organizasyon yok çocuklar haftalardır topu etraflarında kaybediyor sen ne iş yapıyorsun orada sen esas kendini sorgula bireysel hataymış teknik direktör hatası antrenör hatası yönetim hataları ayyuka çıkmış milletin algısını başka yöne çekmeğe çalışıyorsun sen kendine bak da istifa et.

1 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi