Eskişehir'e müjde geldi: Yapay plaj açılıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'e müjde geldi: Yapay plaj açılıyor!
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Kentpark içerisinde yer alan yapay plajında son hazırlıklar yapılırken, plaj 3 Haziran’da sezonu açarak ‘yaza merhaba’ diyecek. Havuzlar ise 26 Mayıs tarihi itibariyle hizmet vermeye başlayacak.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kent halkı ile şehir dışından gelen turistlerin büyük beğenisini toplayan ve yaz boyunca büyük ilgi gören yapay plajdaki hazırlık çalışmalarını tamamlayarak halkın kullanımına açmaya hazırlanıyor.

Türkiye’de, denizi olmayan ancak yapay plajı ile ilk ve en güzel örnek olan Eskişehir’de vatandaşlar, sıcak havaların tadını 3 Haziran itibariyle Kentpark’ta çıkaracak.

350 metre uzunluğunda ve olimpik havuzları da bulunan yapay plaj, Eskişehirlilerin yanı sıra bölge illeri, yerli ve yabancı turistlerin de büyük ilgisini çekiyor.

Sıcaktan bunalanlara deniz havasını yaşatan yapay plajda boğulma olaylarına karşı cankurtaranlar da görev yapacak.

Plaj suyu kontrollerinin düzenli olarak yapıldığını belirten plaj yetkilileri, 0-6 yaş arası çocuklar için ücretsiz olan tesiste yetişkin giriş ücretinin ise 50 TL olduğunu ifade etti.

Tesis içerisinde bulunan havuzlarda ise 0-6 yaş çocuklar ücretsiz, yetişkinler için ise giriş ücretinin 75 TL olduğu belirtildi.

Kentpark Plajı, 3 Haziran itibariyle haftanın 7 günü 10.00-18.00 saatleri arasında hizmet verecek. 26 Mayıs tarihi itibariyle açılacak havuzlar da aynı saatlerde açık olacak.

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Vatandaş 26 Mayıs 2022 12:13

Desene bütün Suriyeliler gundiler akın edecek

0 0 Cevap Yaz
goll 26 Mayıs 2022 10:01

Lahmacun kaç TL olacak Bodruma gidecek gibi olacakmıyız

0 0 Cevap Yaz
Baran 25 Mayıs 2022 21:24

Halk sağlığı için tehlikeli olabileceği kimsenin aklına gelmiyor mu?

2 4 Cevap Yaz
Önce sağlık 25 Mayıs 2022 18:34

Sağlık müdürlüğü burayı denetlenmeli. Durul su mikrop ve bakteri barındırır. Ne derece sağlıklı incelemek gerek. Teşekkürler.

2 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi