Eskişehir'e kuvvetli yağış uyarısı yapıldı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'e kuvvetli yağış uyarısı yapıldı!
A
a

Meteoroloji'den son dakika kuvvetli yağış uyarısı! Eskişehir'de hafta sonu hava nasıl olacak?

Sütiş Eskişehir
Meteoroloji'den son dakika kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük hava tahmini raporunu açıkladı. Hava tahmin raporuna göre Eskişehir'de hafta sonu şiddetli yağmur görülecek.


İşte hava durumuyla ile ilgili detaylar...

Eskişehir Hava Durumu (23.5.2018); Meteoroloji'den son dakika kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, haftalık tahmin bölüm sayfasında 23 Mayıs - 26 Mayıs sıcaklık verilerini açıkladı.

Buna göre; Havalar Nasıl Olacak


23 MAYIS ÇARŞAMBA HAVA DURUMU

Eskişehir'de sıcaklıklarda yükselişler gözlemlenirken, gündüz 26 derece, akşam ise 11 derece bir değer görülecek.


24 MAYIS PERŞEMBE HAVA DURUMU ESKİŞEHİR

Gökyüzü kapalı, Perşembe günü sıcaklık gündüz 26 derece olurken, akşam sıcaklık 12 dereceye düşüyor. Eskişehir'in bazı kesimlerinde gök gürültülü sağanak yağış görülecek.


25 MAYIS CUMA HAVA DURUMU ESKİŞEHİR

Gökyüzü kapalı fakat etkili bir yağış beklenmiyor. Eskişehir daha serin bir gün geçirecek. Sıcaklık değeri ise gündüz 21 derece, akşam da 12 derece olacak.


26 MAYIS CUMARTESİ HAVA DURUMU ESKİŞEHİR

Hafta sonu Cumartesi günü Eskişehir'de gökgürültülü sağanak yağış bekleniliyor. Sıcaklıklar gündüz 22 derece, gece 12 derece.


27 MAYIS PAZAR HAVA DURUMU ESKİŞEHİR

Hafta sonu Pazar günü Eskişehir'de gökgürültülü sağanak yağış bekleniliyor. Sıcaklıklar gündüz 21 derece, gece 12 derece.

Meteoroji Genel Müdürliği'nün 5 günlük hava tahmin raporun göre Eskişehir'de hafta sonunda iki gün boyunca gökgürültülü yağışlar görülecek.


ESKİŞEHİR'DE KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

İşte o uyarı: Meteoroloji tarafından yapılan tahminlere göre yağışların; öğle saatlerinden sonra Eskişehir ve çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Ani sel, yerel su baskını, yerel dolu yağışı, yıldırım ve yağış anında ani kuvvetli rüzgar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi