Eskişehir'e kritik uyarı! Dikkat...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'e kritik uyarı! Dikkat...
A
a

Eskişehir Valiliği, kentimizde gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini, yağışın kuvvetli olacağı uyarısında bulundu ve bugün saat 15.00'ten sonraya dikkat dedi!

Sütiş Eskişehir

Eskişehir son dakika haberi: Eskişehir Valiliği, kentimiz ve bölgemizde gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini, yağışın kuvvetli olacağını açıkladı ve bugün saat 15.00'ten sonraya dikkat uyarısı yaptı.
Valilikçe yapılan açıklama şu şekilde: 
Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nden Alınan Bilgilere Göre; Eskişehir, Kütahya ve Bilecik Çevrelerinde Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!

Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğle saatlerinden sonra Eskişehir, Kütahya ve Bilecik çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yerel dolu yağışı, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Eskişehir'de yarın ve Çarşamba günü de sürmesi beklenen yağışların, Çarşamba günü akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybedip, gökyüzünün açılacağı tahmin ediliyor.
 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi