Eskişehir'e katkı sağlayacaklar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'e katkı sağlayacaklar
A
a

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir’in fuarcılıkta yeni olmasına rağmen önemli mesafeler kat ettiğini belirterek, bu yıl düzenlenecek olan fuarlarla şehrin üretim kabiliyetine katkı sağlanacağını dile getirdi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, Eskişehir Ticaret Odası TÜYAP Fuar Merkezi’nin ev sahipliğinde düzenlenecek fuarlar ve bu yıl ikincisi gerçekleşecek olan Eskişehir 2. Gıda fuarı hakkında değerlendirmede bulundu. Geçtiğimiz yıl düzenlenen fuarlarla hizmet sektörü başta olmak üzere şehir ekonomisine katkı sağlandığını belirten ETO Başkanı Güler, Eskişehir’in fuar ve kongre şehri olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini söyledi. Eskişehir’in fuarcılıkla yeni tanışmasına rağmen çok önemli mesafeler kat ettiğini belirten Güler, hedeflerinin Eskişehir’i fuarcılıkta Türkiye’nin ilk beş şehri arasına taşımak olduğunun altını çizdi.

Eskişehir’in üretim kabiliyetine değer katacak fuarlar düzenlenecek

2020 yılında Eskişehir ile özdeşleşen ve şehir ekonomisinin enstrümanlarını ön plana çıkaran fuarların düzenleneceğini belirten Güler, raylı sistemler ve endüstri fuarlarının Eskişehir’in ileri teknoloji üretim kabiliyetine değer katacağını söyledi. Düzenlenecek olan fuarlarda alım heyeti toplantıları ve birebir iş görüşmeleri yapılması için çalışmaların devam ettiğini belirten Güler, gerçekleştirilecek olan toplantılarla Eskişehirli firmalara yeni pazarlar ve fırsatlar sağlamak için zemin oluşturulacağını dile getirdi. 

 Coğrafi işaretli ürünlerin tanıtılmasına katkı sağlanacak

23-26 Ocak 2020 tarihlerinde gerçekleşecek olan TÜYAP Eskişehir 2. Gıda Fuarı’nın hem şehir hem de çevre illerdeki gıda profesyonellerini bir araya getireceğini belirten ETO Başkanı Metin Güler, fuarda gastronomi turizmi ve coğrafi işaretli ürünlerinin de tanıtılmasına önem verildiğini söyledi. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi