Eskişehir'e kar yağışı geliyor... Yeni yıla kar ile girebilecek miyiz?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'e kar yağışı geliyor... Yeni yıla kar ile girebilecek miyiz?
A
a

Eskişehir hava durumu tahminlerine göre hafta içerisinde kentte kar yağışı bekleniyor. Merak edilen ise yağışların yılbaşına kadar sürüp sürmeyeceği

Sütiş Eskişehir
Eskişehir hava durumu tahminlerine ve meteoroloji verilerine göre bu hafta içerisinde kentimizde kar yağışı bekleniyor. Özellikle Çarşamba günü ile Perşembe günleri yağış ihtimali çok yüksek. Yeni yıla girerken ise kar yağışı değil ancak sıfırın altında soğuklarla karşılaşabiliriz.

Eskişehir hava durumu
23 Aralık 2019 Pazartesi günü yağmur bekleniyor. Sıcaklık 8 derece olacak, ancak hızı saatte 50 kilometreyi bulan rüzgarlar esebilir, bu rüzgarlara karşı çok dikkatli olmamız gerekiyor.
24 Aralık 2019 Salı günü rüzgar az da olsa hız kesecek, yağış sürecek. Sıcaklık 4 dereceye gerileyecek.
25 Aralık 2019 Çarşamba günü ise kar yağışı bekleniyor. En yüksek sıcaklık 1 derece olacak.
26 Aralık 2019 Perşembe günü kar yağışı etkisini artıracak, sıcaklık -1 dereceye kadar düşecek, yağışların 27 Aralık 2019 Cuma günü kesilmesi bekleniyor.

Eskişehir'de yılbaşında kar yağacak mı?
Uzun dönemli hava durumu tahminlerine bakıldığında, 31 Aralık günü ve 1 Ocak'ta Eskişehir'de kar yağışı yok, ancak sıfırın altında hava sıcaklığı olabilir.

Meteorolojiden fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yarın (Pazartesi) İç Anadolu, Karadeniz ve Akdeniz bölgelerinde güney yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (60-80 km/saat), yüksek ve dağlık kesimlerde kuvvetli fırtına (100 km/saat üzeri) beklendiğini duyurdu. Pazartesi ve Salı günleri etkili olması beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtınanın oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Daima eses 23 Aralık 2019 20:37

Insallah lapa lapa yagarda mikroplar olur...

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi