Eskişehir'e kar ne zaman yağacak? İşte cevabı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'e kar ne zaman yağacak? İşte cevabı
A
a

Herkes bu soruyu soruyor. Eskişehir'e kar ne zaman yağacak. Detayları haberimizden öğrenebilirsiniz...

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Hava Durumu 12.1.2018 Cuma, Eskişehir Hava Durumu 13.1.2018 Cumartesi, Eskişehir Hava Durumu 14.1.2018 Pazar, Eskişehir Hava Durumu 15.1.2018 Pazartesi, Eskişehir Hava Durumu 16.1.2018 Salı.

Eskişehir’de ve yurdun birçok bölgesinde birkaç haftadır mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıkları, kuzey ve iç kesimlerde 5 ila 9 derece azalacak. Kentimizde pazar günü başlayacak kar yağışının aynı gün akşam saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.

Bölgede birçok kenti etkisi altına alacak olan karla karışık yağmur ve kar yağışlarından Başkent ve İstanbul da etkilenecek. Özellikle Ankara'da pazar günü başlayacak kar yağışının akşam geç saatlere kadar devam edeceği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, iç ve batı kesimlerde etkisini sürdüren ılık ve yağışlı havanın, cumartesi günü akşam saatlerinden itibaren yerini soğuk ve iç kesimlerde kar yağışlarına sebep olacak bir sisteme bırakması bekleniyor.

Yapılan son tahminlere göre, Eskişehir’de cumartesi günü akşam saatlerinden itibaren yeniden hafif yağmur şeklinde başlayacak yağışlar, pazar günü karla karışık yağmura ve kar yağışına dönecek. Yağışların akşam saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.

İstanbul'da da hafta sonunda yağışlar, kuvvetli poyrazla genellikle hafif yağmur şeklinde görülecek, pazar günü akşam saatlerinde ve pazartesi günü ilk saatlerde kentin yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve hafif kar olacak.  Pazartesi günü sabah saatlerinden sonra ise hava genellikle çok bulutlu olacak.

İzmir'de ise cumartesi günü sabah saatlerinde tekrar başlayacak  sağanak yağış, akşam saatlerinde etkisini kaybedecek. Hafta sonunda İzmir'de kar yağışı beklenmiyor.

Pazar ve pazartesi günleri kuzey, iç ve doğu kesimlerde beklenen kar  yağışlarının ve sıcaklık düşüşünün oluşturabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli  ve tedbirli olunması, meteorolojik uyarı ve raporların dikkatle takip edilmesi  istendi.
 

ESKİŞEHİR'E KAR NE ZAMAN YAĞACAK?

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
pnar rmak 2 Aralık 2019 17:59

nezaman kar Eskisehir yacak

0 0 Cevap Yaz
pnar rmak 2 Aralık 2019 17:59

nezaman kar Eskisehir yacak

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi