Eskişehir'e hiç yakışmayan görüntü!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'e hiç yakışmayan görüntü!
A
a

Eskişehir'de normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte, halkın hizmetine açılan park, bahçe ve mesire alanları şehir magandaları tarafından adeta katledildi. Çevre Günü’nde çevreye yaşatılan kirlilik ‘bu kadarına pes’ dedirtti.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehir haberleri

Her yıl Haziran ayının ilk haftası kutlan Dünya Çevre Günü’nde kendini bilmez kişilerin doğaya verdiği zarar adeta isyan ettirdi. Mesire yerleri ve parklarda oluşan çirkin manzaralara neden olanların tespit edilmesini isteyen Eskişehirliler ise, çevre düşmanlarının cezalandırılmasını istedi.

Bu yıl koronavirüsü salgını tedbirleri kapsamında dünya çevre günü etkinlikleri de iptal edildi. Çevre kirliliğini önleyebilmek için başlatılan tüm çalışmalar bile bu manzaraların ortaya çıkmasına engel olamadı.

İstkbal Gazetesi'nin haberine göre, normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte, halkın hizmetine açılan park, bahçe ve mesire alanları çevre temizliğini hiçe sayan kişi veya kişiler tarafından da bu hale getirildi.

Havaların da ısınmasının ardından mesire alanlarında piknik yapanların sayısı da her geçen gün artarken çevreye atıla çöplerde görenlerinde haklı tepkilerine neden oluyor. Kentin çeşitli yerleşim birimlerinde bulunan mesire alanlarının çöplerden geçilmediğine tanıklık eden vatandaşlar, dünya çevre gününde bile yeşil alanların çöplükten farksız bir hale getirildiğini söylediler. Mesire ve parklarda oluşan çirkin manzaralara neden olanların tespit edilmesini isteyen Eskişehirliler, çevre düşmanlarının biran önce bulunarak cezalandırılmaları gerektiğini de sözlerine eklediler.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Sinarit 6 Haziran 2020 19:31

Şehir ile dunya şehri olunmuyor insanlar ile kültür seviyesinin yüksek olması gerilir

0 0 Cevap Yaz
Ahmet kartal 6 Haziran 2020 19:29

Kim neyi hak ediyorsa ona layıktır.demekki bu tür kişiler çöplükte yaşamayı seviyorlar.

0 1 Cevap Yaz
Nokta 6 Haziran 2020 17:21

Parklara ve mesire yerlerine zabıtalar dolaşsın gerekirse zarar verenlere ceza kesilsin kolluk görevlileri de zabıta kontrol etsin. Bu arada parklarda açık havada alköl almak yasaklanmalı

0 4 Cevap Yaz
Şaşmayın 6 Haziran 2020 16:22

Burası zaten her allah günü böyle, şaşılacak bişey yok. Şelale parkın alt kısmında kalan mesire alanı burası, alemci tayfa yer içer ve çöpünü olduğu gibi bırakır gider. Şöyle bir orman içine doğru çekim yapılsaydı,adeta cam şişe ve siyah poşet diyarı gibidir. Abartmıyorum siyah poşetler orman içinde resmen iklim bitki örtüsü gibi... Zihniyet bozuk zihniyet, ben çarşı ortasında elindeki çöpü yere atan ve tepki görünce çöpçüler ne güne duruyor canım diye tepki verenlere çok şahit oldum. Bu saatten sonra bu bozuk zihniyeti adam etmek çok zor, dua edelim daha beteri olmasın...

0 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi