Eskişehir'e hem uyarı hem müjde!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'e hem uyarı hem müjde!
A
a

Eskişehir için Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yaptığı uyarıya göre şehrimizde sağanak yağış bekleniyor. Haftanın son günü ise yağmur ve serin hava kentimizi terk edecek.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir hava durumu Eskişehir'de bugün gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor.  Yağışların 4 Haziran  Perşembe akşamına kadar sürmesi bekleniyor.

Bölge genelinin (Eskişehir, Bursa Kütahya, Bilecik) yeni bir serin ve yağışlı sistemin etkisi altına gireceği tahmin edilmektedir. Hafta ortasına kadar görülecek yağışların sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Yağışların; bugün Kütahya, Bilecik ve Eskişehir’in kuzey ve batısında yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Yağışlı sistemin aralıklarla bugün, Salı ve Çarşamba günleri bölgemizde etkili olmaya devam etmesi, Perşembe günü Eskişehir’de etkili olduktan sonra bölgemizi terk etmesi bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının Perşembe gününe kadar bölgemizde mevsim normallerinin biraz altında seyredeceği ancak; Cuma gününden itibaren bölge genelinde hissedilir derecede artacağı ve mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.
Rüzgarın; bugün Eskişehir ve Kütahya’da güneybatı (lodos) yönlerinden kuvvetli (30-50 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

Hafta sonuna doğru ise yağışlar yerini sıcak ve güneşli havaya bırakacak. Sağanak yağışlar ve serin hava cuma günü Eskişehir'i terk edecek. Hava sıcaklığının cuma gününde 25 dereceye kadar çıkması bekleniyor. Cuma gününden itibaren hava sıcaklıklarının 25 derecenin üzerinde seyredecği tahmin ediliyor.
 

Eskişehir hava durumu:

  • 1 Haziran 2020 Pazartesi: Gökgürültülü sağanak yağış, en düşük 10, en yüksek 20 derece
  • 2 Haziran 2020 Salı: Gökgürültülü sağanak yağış, en düşük 9, en yüksek 17 derece
  • 3 Haziran 2020 Çarşamba: Parçalı bulutlu, en düşük 7, en yüksek 19 derece
  • 4 Haziran 2020 Perşembe: Parçalı güneşli sağanak yağış, en düşük 7, en yüksek 20 derece
  • 5 Haziran 2020 Cuma: Az bulutlu, en düşük 9, en yüksek 25 derece.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi