Esnafa "İndirim Kampanyasına Katkıda Bulunun" Çağrısı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Esnafa "İndirim Kampanyasına Katkıda Bulunun" Çağrısı
A
a

Milliyetçi Hareket Partisi (Mhp) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’Nin Talimatı Üzerine, Simav Mhp İlçe Teşkilatı Esnafa İndirim Kampanyasına Destek Ziyaretlerine Başladı Ortada - Simav Milliyetçi Hareket Partisi (Mhp) İlçe Başkanı Bayram Yılmaz

Sütiş Eskişehir
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Simav İlçe Başkanı Bayram Yılmaz, döviz kuruna bağlı olarak yükselen fiyatlar nedeniyle vatandaşların sıkıntılarının devam ettiğini belirterek, halkın faydasına olacak indirimleri hızlandırmak için esnaf ziyaretlerine başladıklarını ifade etti.
Başkan Yılmaz, “Döviz kurundaki düşüşün ardından, vatandaşlarımızın kullandığı temel ihtiyaç ürünlerinin fiyatlarında beklenen indirimin yavaş seyretmesi üzerine, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla bir kampanya başlatıldı. Bizler de Simav esnafını ziyaret ederek, indirim kampanyasına katkıda bulunmalarını talep ediyoruz. Bu sıkıntılı günleri millet olarak dayanışma içinde aşacağımıza gönülden inanıyoruz. Kampanyamıza destek olan Simavlı esnaflarımıza, teşkilatımız adına teşekkür ediyoruz” dedi.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi