Eskişehir'e hava durumu uyarısı! Yarına dikkat!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'e hava durumu uyarısı! Yarına dikkat!
A
a

Eskişehir hava durumu uyarısı yapıldı! Eskişehir Valiliği resmi sitesinden yapılan açıklama ile yarın kentte oluşabilecek sert hava koşulları ile ilgili uyarıda bulunuldu

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehir hava durumu uyarısı yapıldı! Eskişehir Valiliği resmi sitesinden yapılan açıklama ile yarın kentte oluşabilecek sert hava koşulları ile ilgili uyarıda bulunuldu.

Eskişehir Çevresinde Fırtına Bekleniyor!
Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nden alınan bilgilere göre; bölge sorumluluk sahamız genelinde (Eskişehir, Bursa, Kütahya ve Bilecik) Çarşamba günü sabah saatlerinden itibaren güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli olarak esmeye başlayacak olan rüzgarın, zamanla etkisini artırarak kuvvetli fırtına ve yer yer tam fırtına (70-100 km/sa) şekline döneceği bekleniyor. Fırtınanın, yarın (Çarşamba) akşam saatlerinden sonra etkisini kaybederek yerini kuzeybatılı (karayel) rüzgara bırakacağı beklendiğinden, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmeleri, ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi vb. meydana gelebilecek oluşması muhtemel risklere karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ali Haydar 4 Şubat 2020 18:28

Muhtemeldir ki yarın ki yağışta tramvaylar çalışamaz duruma gelecektir.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi