Eskişehir'e güzel haber: Seferler sıklaşıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'e güzel haber: Seferler sıklaşıyor!
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 12 Eylül Pazartesi günü başlayacak olan 2022-2023 eğitim yılı ile birlikte tramvay sefer saatlerinde düzenlemeye gidiyor. Buna göre ESTRAM tarafından tramvaylarda sefer saatleri sıklaştırılarak yoğunluğun azaltılması hedefleniyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Okulların kapanmasıyla birlikte yaz dönemi çalışma programına geçen ESTRAM, okulların açıldığı 12 Eylül tarihi itibariyle tramvay seferlerini yeniden sıklaştıracak.
Okulların açılması ile birlikte yaşanabilecek yoğunlukların minimuma indirilmesi için sefer sıklıklarını arttıran ESTRAM, tramvay seferlerini düzenledi. Eğitim hayatına başlayacak öğrencilere başarılar dileyen yetkililer, tramvay sefer saatleri hakkında 11 Eylül Pazar günü itibariyle ESTRAM’ınweb sitesi olanwww.estram.com.tr adresinden hareket saatleri ve sefer sıklıklarının yayınlanacağını belirttiler.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ismail 8 Eylül 2022 16:54

estram Bilişim ekibi resmen çağdışı bir hizmet veriyor Ne hangi saatte tam olarak geldiğini görebiliyorsunuz ne de Aracı takip edebiliyorsunuz mobil uygulamada çalışmıyor tramvay durağındaki göstergelerde çalışmıyor

0 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi