Eskişehir'e güzel haber: Artık ilçelerde de yapılabilecek!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'e güzel haber: Artık ilçelerde de yapılabilecek!
A
a

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, sürücü belgesi ve pasaport ile alakalı işlemlere ilişkin yeni gelişmeyle ilgili açıklamada bulundu.

Sütiş Eskişehir

Günay, yaptığı yazılı açıklamada, 1 Eylül'den itibaren Mihalgazi, Mihalıççık, Han, Sarıcakaya, Günyüzü, İnönü, Alpu, Mahmudiye ilçelerinde de sürücü belgesi ve pasaport başvurusu ya da değişimi işlemleri yapılmaya başlanacağını kaydetti.

Belirtilen ilçe nüfus müdürlüklerinde Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı işlemlerinin yapıldığını belirten Günay, "Ancak ilçe sakinlerimiz sürücü belgesi ve pasaport işlemlerini gerçekleştiremiyorlardı. Artık bu işlemleri de kolayca gerçekleştirebilecekler. Sürdürülebilir kırsal kalkınmanın bir önemli şartı da hizmeti kırsala götürmektir. Bu konuda emeği geçen herkese hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımız için hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ali 26 Ağustos 2022 01:10

Emine hanım fırsatı olursa birde Milli emlak ne iş yapar ona baksın

1 1 Cevap Yaz
ismet berkan 23 Ağustos 2022 17:25

Pasaport yenileme için başvuralı 2.5 ay oldu.Hala bir ses yok.Çıkmışlar birde kırsal ilçelerdede işlem yapılacak diyorlar.Önce eldeki mevcut biriken pasaportları halledin

2 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi