Eskişehir'e flaş uyarı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'e flaş uyarı!
A
a

Eskişehir Valiliği bölgemizde yağışlı ve serin havanın etkili olacağını duyurarak vatandaşları uyardı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir hava durumu...

Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nden alınan bilgilere göre bölgemizde yağışlı ve serin hava etkili olacak. Eskişehir, Bursa, Kütahya ve Bilecik'in Orta Akdeniz üzerinden gelen serin ve yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. Halen bölgemizde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının; yağışlı sistemle birlikte hissedilir (4 ila 8 derece) derecede azalarak, önümüzdeki 3 gün mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor.

Bugün ve önümüzdeki iki gün boyunca illerimizde beklenen hava durumları:

Eskişehir: Bugün akşam saatlerinden itibaren aralıklı hafif sağanak yağış bekleniyor. Hafta sonu (Cumartesi ve Pazar günleri) havanın çok bulutlu ve yağmurlu olacağı tahmin ediliyor. Halen 16-18 derece arasında seyreden günün en yüksek hava sıcaklıklarının Pazar günü 5-8 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

Bursa: Bugün akşam saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağış bekleniyor.  Hafta sonu (Cumartesi ve Pazar günleri) havanın çok bulutlu ve sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Halen 18-20 derece arasında seyreden günün en yüksek hava sıcaklıklarının Pazar günü 7-9 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

Kütahya: Bugün akşam saatlerinden itibaren hafif yağmur bekleniyor. Hafta sonu (Cumartesi ve Pazar günleri) havanın çok bulutlu ve yağmurlu olacağı tahmin ediliyor. Halen 17-19 derece arasında seyreden günün en yüksek hava sıcaklıklarının Pazar günü 6-9 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

Bilecik: Bugün akşam saatlerinden itibaren  hafif sağanak yağış bekleniyor.  Hafta sonu (Cumartesi ve Pazar günleri) havanın çok bulutlu ve sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Halen 17-19 derece arasında seyreden günün en yüksek hava sıcaklıklarının Pazar günü 6-8 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.



 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi