Eskişehir'e çifte uyarı: Hem donacağız, hem de...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'e çifte uyarı: Hem donacağız, hem de...
A
a

Eskişehir ve çevresi için yapılan meteorolojik değerlendirmelere göre hissedilen sıcaklıklar -10 derecelere kadar düşerken, bugün şiddetli rüzgar, Cumartesi günü için ise kar uyarısı var!

Sütiş Eskişehir
Eskişehir ve çevresi için yapılan meteorolojik değerlendirmelere göre kentte hissedilen sıcaklıklar -10 derecelere kadar düşecek. Eskişehir'de bugün akşam saatlerine kadar yer yer hızı saatte 40 kilometreye varan şiddetli rüzgarlar görülecek, Cumartesi günü de kar yağışı bekleniyor.

Eskişehir ve çevresinde hava durumu nasıl olacak?
Parçalı ve çok bulutlu, Bursa ve Bilecik il geneli, Domaniç, İnönü, Eskişehir il merkezi, Sarıcakaya ve Mihalgazi çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Bursa'nın kıyı kesimlerinde, Sarıcakaya ve Mihalgazi çevrelerinde karla karışık yağmur, diğer yerlerde kar şeklinde olması bekleniyor. Ayrıca sıcaklıkların düşmeye devam etmesi tahmin edildiğinden bölge genelinde buzlanma ve don olayı beklenmektedir.
HAVA SICAKLIĞI: 1 ile 3 derece azalarak, mevsim normallerinin altına düşmesi beklenmektedir.
RÜZGAR: Eskişehir ve Bilecik çevrelerinde kuzey ve kuzeybatı (Karayel) yönlerden; Bursa ve Kütahya çevrelerinde ise kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden orta kuvvette Bursa çevreleri ile Kütahya'nın güneybatı kesimlerinde zaman zaman kuvvetli ve Marmara Denizinde kısa süreli fırtına şeklinde (50-75Km/saat) eseceği tahmin edilmektedir.

UYARILAR
KUVVETLİ RÜZGAR ve KISA SÜRELİ FIRTINA UYARISI: Rüzgarın Bursa çevrelerinde, Kütahya'nın güneybatı kesimlerinde ve Marmara Denizi'nde kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden 6-8 kuvvetinde (50-75 km/saat) ve zaman zaman kısa süreli fırtına şeklinde esmesi beklendiğinden; kara ve deniz ulaşımda aksamalar, çatı uçması vb. gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

 
Kaynak : AnadoluGazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi