Eskişehir'e çifte uyarı! Ardı ardına geldi...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'e çifte uyarı! Ardı ardına geldi...
A
a

Eskişehir'de bu akşam saatlerinde başlayan kar yağışının yarın (14.02.2021 Pazartesi) akşam saatlerine kadar aralıklarla kuvvetli ve yer yer yoğun olması ve 10-25 cm gibi bir kalınlığı bulması bekleniyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir haberi:
Eskişehir için Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden art arda uyarı geldi. Eskişehir'de yoğun kar yağışı ve kuvvetli buzlanma bekleniyor. Yapılan tahminlere göre şehir merkezide yarın en düşük hava sıcaklığının -3, en yüksek hava sıcaklığının ise -1 derece olması beklenirken sonraki günlerde hava sıcaklıklarının -11 dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor. Yapılan tahminlere göre, çevre ilçelerde hava sıcaklıkları yer yer daha düşük seyredecek.
Pazar ve Pazartesi akşam saatleri arasında zaman zaman tipi şeklinde yağması beklenen kar yağışları ile hafta süresince etkili olacağı tahmin edilen kuvvetli buzlanma ve don olayı sebebiyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği konusunda Eskişehirli vatandaşlar uyarıldı. Meydana gelmesi muhtemel olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hala 15 Şubat 2021 10:16

14 şubat pazartesi değil 15 şubat pazartesi olacak hala düzelmediniz

0 1 Cevap Yaz
Tarih yanlış 14 Şubat 2021 20:17

Yarın ayın 15 i pazartesi

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi