Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir’e bugün iki acı haber birden geldi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’e bugün iki acı haber birden geldi!
A
a

Eskişehir bugün iki acı habere birden uyandı! Tepebaşı Belediyesi Başkan Yardımcısı Melih Savaş ve CHP eski İl Başkanı Tahsin Bezek hayatını kaybetti.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Belediye Başkan Yardımcısı Melih Savaş'ın hayatını kaybettiğini "Belediye Başkan Yardımcımız Melih Savaş’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Tepebaşı için verdiği emeği ve katkıları hiçbir zaman unutmayacağız. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyoruz. Hepimizin başı sağ olsun." ifadeleriyle duyurdu. Savaş'ın vefatının ardından Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen "Tepebaşı Belediyesi Başkan Yardımcımız Melih Savaş'ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Kıymetli ailesine ve Ahmet Başkanımız başta olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun!" şeklinde paylaşımda bulunarak üzüntüsünü dile getirdi. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ise "Tepebaşı Belediyesi Başkan Yardımcısı Melih Savaş'ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Ailesine, Sayın Başkan @DtAhmetAtac'a ve tüm Tepebaşı ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun." paylaşımında bulundu.



CHP Eski İl Başkanlarından Tahsin Bezek hayatını kaybetti
Eskişehir ikinci acı haberi de CHP eski İl Başkanı Tahsin Bezek'in ölümüyle aldı. Yılmaz Büyükerşen, Bezek'in ölümünün ardından yaptığı paylaşımda "CHP İl Başkanlarımızdan, emekli avukat, şair-yazar Tahsin Bezek'i kaybettiğimizi derin bir üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyorum." ifadelerine yer verdi. Kazım Kurt da sosyal medya hesabından "Önceki dönem il başkanlarımızdan Av. Tahsin Bezek'i kaybettik. Allah rahmet eylesin, başımız sağ olsun. Ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum." paylaşımını yaptı.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi