Eskişehir'e AFAD'dan uyarı geldi! Flaş haber...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'e AFAD'dan uyarı geldi! Flaş haber...
A
a

Eskişehir için uyarı bu kez Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı AFAD'dan geldi! Yapılan flaş uyarıya göre bugün öğleden sonra kentimizde sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı gibi olumsuzluklar yaşanabilir

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir için önemli uyarı bu kez Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı AFAD'dan geldi. Yapılan flaş uyarıya göre bugün öğleden sonra kentimizde beklenen kuvvetli yağış sebebiyle, sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı gibi olumsuzluklar yaşanabilir.

Meteoroloji de uyarı: Akşama kadar sürecek!
Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, bugün öğlen sonra etkisini gösterecek olan ve akşam saatlerine kadar devam edecek ‘Gök Gürültülü Sağanak Yağış’ için uyarı yaptı.
Türkiye’de birçok şehirde olduğu gibi Eskişehir’de de yağışlı hava etkisini gösteriyor. Günlerdir etkili olan yağışlı hava çiftçinin yüzünü güldürürken hazırlıksız yakalanan vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Meteorolojiden yapılan uyarılara her gün bir yenisi eklenirken bugün de yeni bir uyarı yapıldı. Eskişehir ve Bilecik için öğle saatlerinde başlayıp akşama kadar etkisini gösterecek ‘Kuvvetli Yağış’ uyarısı yapıldı. Kuvvetli yağışın aynı zamanda Bursa’nın doğusundaki bulunan İnegöl, Yenişehir, Kestel, Keles, İznik ilçelerinde de etkili olması bekleniyor.
Ayrıca ulaşımda aksamalara, yıldırım düşmesine, sel ve su baskınlarına karşı vatandaşların tedbir alması gerektiği belirtildi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi