Eskişehir dünden beri onu arıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir dünden beri onu arıyor!
A
a

Eskişehir’de, arkadaşıyla birlikte balığa tutmak amacıyla gittiği gölette kaybolan bir kişi için arama çalışması başlatıldı. Jandarma, itfaiye ve arama kurtarma ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda suda olduğu tahmin edilen 55 yaşındaki Ercan Can, dün geceden beridir aralıksız aranıyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'in Seyitgazi İlçesine bağlı Kırka Mahallesi Çatören Barajına iki arkadaş balık tutmaya gitti. Alana kamp yapan arkadaşlardan Ercan Can’a (55) iddialara göre gece saat 03.00 sıralarında çadırdan çıktı. Cep telefonu ve cüzdanı gibi kişisel eşyalarını çadırda bırakarak ayrılan arkadaşını bulamayan diğer balıkçı, durumu jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine jandarma, sistem üzerinden Eskişehir İtfaiyesi ve İl Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekiplerine durumu iletti. Ardından Eskişehir İtfaiyesi Gönüllü Dalgıç Timleri, AFAD, Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Eskişehir ekibi, Büyük Ayı Arama Kurtarma Derneği ve Dorlion Arama Kurtarma (DAK) ekipleri olay yerine intikal etti.

Bölgedeki çalışmalarda Eskişehir İtfaiyesi ve AKUT ekibinden gönüllü dalgıçlar su içerisinde arama yaptı. Suya giriş noktasından 10-15 metre açığa ve 10 metre derinliğe kadar dalış yapıldı. Gerçekleştiren çalışma sonrasında kaybolan Ercan Can’a (55), ait kıyafet, arama kurtarma ekiplerince göledin üzerinde bulundu. Jandarma ekipleri, bunun üzerine Ankara Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekiplerinden dalış timi istedi. Ankara’dan gelecek dalış timi ile birlikte göletin içinde geniş çaplı arama çalışmalarına devam edilecek.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Varol Ümit ULUDAĞ 10 Eylül 2019 09:03

Koskoca tarihi çınar göz göre göre başarılar kaosun içine, bir belirsizliğini içine itiliyor. Rezil olduk aleme. Bu ne yanlış çocuk oyuncağına donduruldu, bu nasıl iş. Aç kapa, gidiyorum, kalıyorum, böyle yönetim mi olur. Biri param var gelip halledeyim diyor, öbürü param yok ama gitmem, birileri para verirse çok güzel başkanlık yaparım diyor. Bu kulübe para verecek, cezaları kaldıracak yönetim lazım. Göre göre -6 puan yedik, küme düşme riski kapıda beylerin hırsına bak. Birleşin o zaman kardeşim, lafla peynir gemisi yürümüyor. Verin parayı rahatlayın herkesi. Yönetimlere vatandaş ve taraftar güveni kalmamış, güven olmayan yerde destek olur mu? Paramız var, projelerimiz var, Avrupa'dan ve Türkiye'den yatırıcılar var deniliyor kongreden nu yana hiç gelen giden yok sadece kumbara ve hatıra bilet.Futbolv suçlamakla, antrenör suçlamakla bu iş yürümez, adamlar hak ettikleri parayı istiyor sonuçta.Üstelik haksız yere suçlandıkları ortada,her türlü kolaylığı gösterip kurtuluşa imza atılıyor

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi