Eskişehir Doğan Aslan Bey Öğrenci Yurdu'nda yangın

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir Doğan Aslan Bey Öğrenci Yurdu'nda yangın
A
a

Eskişehir Doğan Aslan Bey KYK Yurdu'nda yangın çıktı. Geçtiğimiz pazar akşamı meydana gelen yangın büyük paniğe neden oldı. Yangının öğrencilerin uyanık olduğu bir saatte yaşanması olası bir faciayı önledi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de erkek öğrencilere hizmet veren Eskişehir Doğan Aslan Bey KYK Yurdu'nda yangın paniği yaşandı. Tepebaşı'na bağlı Şarhöyük mahallesinde bulunan Doğan Aslan Bey Erkek öğrenci yurdunda meydana gelen yangına öğrenciler, yurt görevlileri ve itfaiye ekipleri anında müdahale ederek büyük bir tehlikeyi önledi. 

Eskişehir'de sağanak yağmurun olduğu geçtiğimiz pazar günü Doğan Aslan Bey yurdu D Blok'ta akşam saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı. D Blok 3. kattaki odasında kalan öğrencilerin yangın feryatları üzerine olay yerine koşan diper öğrenciler ve yurt görevlileri odanın içinde bulunan banyonun yandığını fark etti. Yangına ilk müdahaleyi yangın tüpleriyle görevliler yaparken yanan odanın 1 alt katında, aynı hizadaki başka bir odanın banyosunda da yangın çıktı. Bu yangın da görevliler ve itfaiyenin müdahalesi ile kısa sürede söndürülürken öğrenciler büyük bir tehlikeyi atlatmış oldu.

Yurdun elektrik sistemindeki bir sorundan kaynaklandığı düşünülen yangın hakkında yetkililer herhangi bir açıklama yapmazken yangının çıktığı 4 katlı blokta kalan öğrenciler başka odalara taşındı. Yangından 2 gün sonra 4 oda hariç tüm blok tekrar hizmete açıldı. Yangının öğrencilerin uyuduğu bir saatte çıkmamış olması ve hemen farkedilmesi olası bir faciayı önlerken şimdi gözler yetkililerin yapacağı açıklamada.
 
Kaynak : www.anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi