Eskişehir dışında herkes Eskişehirspor için seferber oldu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir dışında herkes Eskişehirspor için seferber oldu!
A
a

Kapanma noktasına gelen Eskişehirspor için şehir dışından destekler toplanırken, şimdide yurt dışından İskoçlar harekete geçti. St johnstone taraftarı kardeş kulüpleri Eskişehirspor’un kurtulması için herkesten destek istedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un Trabzonspor’a olan borcunu kapatması için Eyüpspor ve 1. Lig Kulüpler Birliği harekete geçerken birçok eski futbolcu da maddi destekte bulunmuştu. Eskişehir’in ne seçilmişi ne de atanmışı bu desteğe sahip çıkmıyor. Trabzonspor’a olan 6 milyon liralık borcunu kapatarak transfer yasağını ortadan kaldırmak için büyük bir engeli aşmak isteyen Eskişehirspor için yardımlar toplanmaya devam ediyor. Siyah Kırmızılı ekibe İstanbul temsilcisi Eyüpspor ve TFF 1. Lig Kulüpler Birliği toplam 500 bin liralık destekte bulunmuştu. Ardından Alper Potuk ve Erkan Zengin de eski takımlarına destek vererek maddi bağış yaptı.
EZELİ RAKİPTEN DESTEK GELDİ
Anadolu’da futbol devrimini gerçekleştiren ve Türkiye’ye tribün kültürünü getiren Eskişehirspor’a ezeli rakibi Bursaspor’dan dahi destek gelmişti. Bursaspor kongre üyelerinden ve iş adamı olan Hakan Dinçtürk 16 bin 26 liralık bir destek vermişti. Şehir dışından daha çok destek görmeye başlayan Eskişehirspor için son destek İskoçya’dan geldi.
ÖVGÜ DOLU SÖZLER 
Eskişehirspor’un 2012 yılında UEFA Avrupa Ligi Play-Off maçlarında karşı karşıya geldiği İskoç ekip ST Johnstone kulübü taraftarları Es Es’in kapanmaması için harekete geçti. Eskişehirspor’un Avrupa kupalarında karşılaştığı  ve kardeş takım ilan edilen St johnstone taraftarı paylaşımlarda bulunarak destek istedi. St johnstone Türkiye hesabı ve bazı taraftarları paylaşımında Eskişehirspor için övgü  dolu sözler yazdı.
İSKOÇLAR BAĞIŞ TOPLAYACAK
Scott Watson isimli taraftar paylaşımında, “ Dışarıdaki tüm st johnstone hayranlarına, bu fantastik kulübün hayatta kalmasına yardımcı olmak için lütfen aşağıda listelenen bu siteye bağışta bulunun.” derken, St johnstone Türkiye sayfası, özel video hazırlarken paylaşıma “kardeşlerimiz” notunu düştü.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eseses 21 Ekim 2022 01:41

Eskişehirdeki is adamlarida biliyor kimlerin yediğini yada yicegini vermezler tâbi

3 3 Cevap Yaz
Esk26 21 Ekim 2022 00:40

Büyük bir umut artışı oldu bu saatten sonra takımımız toparlanıp maç kaybetmeyecektir inşallah

0 7 Cevap Yaz
Dik Duruş 20 Ekim 2022 21:41

bence eskişehir yerel kanalında bir gün canlı yayında destek yayını yapılsın herkes aransın o esnada vemem diyemez kımse :) bagıs toplanır.

0 7 Cevap Yaz
Yakup 20 Ekim 2022 21:06

Haydi Halil başkan bir el at sende.

0 3 Cevap Yaz
Serkan 20 Ekim 2022 20:58

Eskişehirin varlıklı iş adamları..Bunları bir araya getirecek irade olursa bu para anında fazlasıyla toplanır.Böyle bir irade lazım.

2 13 Cevap Yaz
Esesli Bilal 20 Ekim 2022 19:46

Yıllarca EsEs üzerinden prim yapan eski yöneticiler Begiter Ünal Hoşcan ve diğerleri dosya kapatta sesiniz çıkmıyor.Sizleri de podyumda görelim. Yoksa cebinizde akrep mi var?

0 18 Cevap Yaz
Esesli26 20 Ekim 2022 17:41

Eskişehir dışında Türkiye’nin birçok ilinden hatta yurtdışından destek olanlar varken Eskişehir uyumaya devam ediyor, bu şehri bu kadar küstürecek ne yaptınız Ey eski başganlar, şeffaf yönetimler?

2 19 Cevap Yaz
vvv

sen kaç lira bağışladın şehirde yaşayan biri olarak? hep o versin bu versin demekle olmuyor.

13 5
İBRAHİM HALİL 20 Ekim 2022 17:09

YILLARCA VERDİK DE NE OLDU SONU HÜSRAN, MİLLET GEÇİM DERDİNDE ARTIK ES ES E PARA KALMIYOR.

7 14 Cevap Yaz
Lokomotif 20 Ekim 2022 16:58

KARDEŞİN DUYMAZ EL OĞLU DUYAR......

3 14 Cevap Yaz
esesli 20 Ekim 2022 16:24

transfer yasağı kalkma ihtimali oluştu. bu haftadan sonra takım maç kaybetmez bunu biryere not edin

8 14 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi