Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir diş hastanesi ne zaman bitecek?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir diş hastanesi ne zaman bitecek?
A
a

Eskişehir ve bölge iller için önemli olan diş hastanesi bitirileceği günü bekliyor

Sütiş Eskişehir
Eskişehir için önemli yatırımlardan biri olan diş hastanesi de bitirilmeyi bekliyor. 2016 yılında temeli atılarak yapımına başlayan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Diş Hastanesinin sonuna gelindi. Tamamlanmayı bekleyen hastane açıldığında bölgenin diş merkezi haline gelecek.

Son teknoloji ile Eskişehir ve bölge illerine hizmet verecek olan ESOGÜ Diş Hastanesi bitirilmeyi bekliyor. 2016 yılında temeli atılarak yapımı başlayan ve 2018 yılı içinde tamamlanması öngörülen hastanenin, sona gelinmesine rağmen hizmete sunulamaması ESOGÜ Tıp Fakültesinin de yükünü her geçen gün ağırlaştırıyor.
İstikbal Gazetesi'nin haberine göre, tıp Fakültesinde hem çocuk hem de yetişkin diş hastalarına uygulanan tedavilerde yaşanan yoğunluğu giderecek olan hastane tamamlandığında Eskişehir ve bölgesi de dev bir komplekse daha sahip olacak. Yapılacak yeni üniteler ve yeni teknolojilerle günde 2 bin 500 hastaya hizmet vermesi planlanan hastanenin hizmete alınması için eksikliklerin tamamlanmasını isteyen vatandaşlar ise, “Eskişehir bir sağlık üssü oluyor. Şehir hastanesi ve modernleştirilen diğer hastaneler ile Eskişehir sağlıkta öne çıkıyor. Diş Hastanesi de tamamlanırsa sağlıkta tam anlamıyla bir merkez olunacak” diyor.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi