Eskişehir'den TFF'ye çağrı: Pazar günü oynansın

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'den TFF'ye çağrı: Pazar günü oynansın
A
a

Eskişehirspor Başkanı Mehmet Şimşek, pazartesi günü Fenerbahçe ile Konyaspor arasında oynanacak maç öncesinde, “Madem Konyaspor ve Fenerbahçe maçı Eskişehir’de oynanacak, iki takım da deplasman yapacak. Bu maç pazar günü olmalıdır” diyerek TFF’ye seslendi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Başkanı Mehmet Şimşek, pazartesi günü Fenerbahçe ile Konyaspor arasında oynanacak maç öncesinde, “Madem Konyaspor ve Fenerbahçe maçı Eskişehir’de oynanacak, iki takım da deplasman yapacak. Bu maç pazar günü olmalıdır” diyerek TFF’ye seslendi.
Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında Konyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. 29 Ağustos Pazartesi oynanacak müsabaka öncesi, Konya Büyükşehir Stadyumu’nun zemin durumu belirsizliğini koruyor. Geçtiğimiz hafta Başakşehir ile olan deplasman karşılaşmasını Eskişehir’de oynayan Konyaspor’un, Fenerbahçe maçını da aynı sahada oynaması planlanıyor.
Karşılaşma öncesinde TFF’ye seslenen Eskişehirspor Başkanı Mehmet Şimşek, maçın pazar günü yapılması talebini dile getirdi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Şimşek, “Madem Konyaspor ve Fenerbahçe maçı Eskişehir’de oynanacak, iki takım da deplasman yapacak. Bu maç pazar günü olmalıdır. Futbol şehri Eskişehir’de karnaval havasında bir maç olsun. Bu arada Eskişehir’in Eskişehirspor’u meşhurdur” ifadelerine yer verdi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Fatih 29 Ağustos 2022 15:15

B,ie ne Fenev den.Biz Eskişehir de EsEs kırmızı -siyahdan başka renk istemiyoruz.

0 0 Cevap Yaz
Nikola 23 Ağustos 2022 20:07

Karnaval düzenlemek sana mı kaldı başkan? Sen işine bak. Küçük durumlara düşürme bizi.

2 9 Cevap Yaz
Dev 23 Ağustos 2022 19:57

Niye karnaval olsun baskan tff yi protesto edeceksen sehir olarak klup olarak ilgilenmeyeceksin macla.sen kendi dertlerinle ilgilen .birak maci konya ile fener dusunsun. Kendi taraftarlari dusunsun maci.sanki senin tanitima ihtiyacin var.

0 10 Cevap Yaz
trex 23 Ağustos 2022 17:23

amatöre düşüyoruz ama gülücüklü smileyleyley

0 6 Cevap Yaz
aziz yıldıvım 23 Ağustos 2022 15:54

başkan iyisin hoşsun da şu tvitteğı kullanma yaww. vallahi on dövt yaşındaki evgenleve dönüşüyovsun

0 9 Cevap Yaz
ess 23 Ağustos 2022 15:51

aslında konumuz değil ama takım hazırlık maçlarında baya kötü. transfer açma ya da altyapıdan düzgün futbolcu çıkarma konularına odaklansak? veya eski başkanlar için hukuki işlemler filan başlatsak? ama pardon, sizin gündeminizde başka şeyler var..

0 10 Cevap Yaz
boş 23 Ağustos 2022 15:42

boş

0 8 Cevap Yaz
pompeo 23 Ağustos 2022 14:12

kulübün bu Konya meselesinden kazanci nedir baskan ?

0 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi