Eskişehir'den örnek hizmet!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'den örnek hizmet!
A
a

Türk Kızılay Eskişehir Şubesi Corona virüsü önlemleri kapsamında halkımıza gönüllülerinden oluşan ekipleriyle ve whatsapp iletişim hattıyla hizmet vermeye başladı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir haberleri...

Türk Kızılay Eskişehir Şubesi Corona virüsü önlemleri kapsamında  whatsapp iletişim hattıyla hizmet vermeye başladı. 

Buna göre, Corona virüsünde yayılımı önleme amacıyla evlerinden çıkması risk taşıyan 65 yaş üzeri vatandaşlar, kronik rahatsızlığı bulunan yurttaşlar, WhatsApp hattından iletişime geçip, alışveriş sipariş listeleri alınarak, Kızılay gönüllüleri tarafından yardımcı olunuyor.
Siparişleri Marketlerden alındıktan sonra adreslerine teslim ediliyor.

Şube başkanı Egemen Temizsoy yaptığı açıklamada; “Kızılay olarak her zaman milletimizin hizmetindeyiz, Corona virüse karşı alınması gereken önlemlerde, hepimiz için zorunlu haller dışında yer değiştirme, seyahat etme, kalabalık ortamlara girme risk teşkil ediyor. Bizde 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımıza yönelik, market siparişlerini onların adına yaparak evlerine teslim etme hizmetimizi devreye aldık. Bu süreçte birey olarak hepimiz üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz. Türk Kızılay Eskişehir şubesi her zaman vatandaşların yanında olacaktır. Dedi. Sizde 0549 722 26 26 WhatsApp iletişim numarasından Türk Kızılay Eskişehir şubesine ulaşabilir ya da yakınınızdaki kişileri bildirebilirsiniz." ifadelerine yer verdi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi