Eskişehir'den Kılıçdaroğlu'na destek!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'den Kılıçdaroğlu'na destek!
A
a

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz?" çağrısına Eskişehir’de CHP'li belediye başkanlarından ve siyasilerden yanıt geldi

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz?" çağrısına Eskişehir’de CHP'li belediye başkanlarından ve siyasilerden yanıt geldi.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İzmir’de partisinin 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı'nın açılışında konuştu. Kılıçdaroğlu, "Halk düşmanlarını birlikte yeneceğiz ve özgürlük, doğruluk, adalete susamış halkımıza kurtuluşu beraber getireceğiz. Şunu da artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor, bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini de görüyorum. Artık karar verin. Benimleyseniz, benimle olduğunuzu da artık hissetmek istiyorum. Sırtımı size yaslayacağımı bilmek istiyorum" diye seslendi.

SOSYAL MEDYADAN DESTEK VERDİLER
Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının ardından Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, Kılıçdaroğlu ile fotoğraflarını paylaşıp ‘yanındayız’ paylaşımları yaptı. MELTEM KARAKAŞ
Yılmaz Büyükerşen: “Güzel ülkemizin geleceği için var gücüyle çalışan, hak, hukuk ve adalet için büyük bir mücadele veren Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun #yanındayım”
Kazım Kurt: “Her koşulda yanındayız Sayın Genel Başkanım @kilicdarogluk”
Ahmet Ataç: “Her şartta ve koşulda, hak, hukuk ve adalet mücadelesinde Sayın Genel Başkanımızın #yanındayım”
Utku Çakırözer: “Hak, hukuk, adalet için Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun #yanındayım! @kilicdarogluk”
Jale Nu Süllü: “Yoksulluğun kader olmadığı, bu topraklarda hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceği bir ülke için, hak, hukuk, adalet yolunda #yanındayım Sayın Genel Başkanım @kilicdarogluk”


 
Kaynak : Meltem Karakaş
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Baran 24 Eylül 2022 00:07

Hadi oradan kör sağır muhabbetini bırakın artık.

3 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi