Eskişehir’deki o iddialar gerçeği yansıtmıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’deki o iddialar gerçeği yansıtmıyor!
A
a

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Orhan Durmuş, Eskişehir’de içme suyu temini için Sakaryabaşı’ndan su getirilmesi projesinin ertelendiğini yönelik iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi. Durmuş, projenin 2-3 ay içerisinde ihaleye çıkarılacağını vurguladı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Orhan Durmuş, TV’de canlı yayınlanan Eskişehir’in Nabzı programında önemli açıklamalarda bulundu. ESKİ ile DSİ arasında Sakaryabaşı’ndan içme ve kullanma suyu temin etmek için protokol imzalanmıştı. Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Nuray Akçasoy, DSİ’nin projeyi 2021 yatırım programına almadığını ve 2022’ye ertelediğini söylemişti.

BİRKAÇ İMZA EKSİĞİ VAR
Orhan Durmuş, projede herhangi bir değişiklik olmadığını, 2021 yılı yatırım programında yer aldığını ifade etti. DSİ Bölge Müdürü ile görüştüğünü ve konu hakkında bilgi aldığını söyleyen Orhan Durmuş, “DSİ’nin Sakaryabaşı’ndan getireceği su projesinin gelecek yıla kaldığı yönünde Nuray Akçasoy’un bir açıklaması olmuştu. Bunun için bir düzeltme gerekiyor. DSİ Bölge Müdüründen aldığımız bilgiye göre projenin ihale edilmesinde son aşamasına gelindiğini sadece birkaç imza eksiğinin olduğunu söyledi. En geç 2, 3 ay içerisinde ihaleye çıkarılacağını söyledi. Zaten bu yatırımında 2021 yılı yatırım programı içerisinde yer aldığını dolayısıyla böyle bir ötelenme olmadığını söyledi. Böyle bir haberin nereden kaynaklandığını bilmediğini söyledi. Projenin ihalesi yapılacak” dedi.

PROTOKOL İMZALANMIŞTI
2020 yılının Eylül ayında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ) ile Devlet Su İşler arasında Eskişehir’in içme ve suyunun Sakaryabaşı’ndan getirilmesi, şehir şebekesine verilmesi ile ilgili protokol imzalanmıştı. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Blntt...... 19 Haziran 2021 19:21

yaw he he orhan durdurmuş bekleyip göreceğiz ,2 3 ay sonra sorulduğunda ihaleye çıkılmamış sa bile çıkıldı denilecek..

2 1 Cevap Yaz
vatandaş 19 Haziran 2021 12:57

GÖRECEĞİZ BAKALIM ORHAN DURMUŞ BEY???

2 1 Cevap Yaz
Şu işleri 19 Haziran 2021 10:59

İşin içinde AKP varsa o su Eskişehir"e getirilmez.

3 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi