Eskişehir'deki o hastanenin sahibi koronavirüse yenildi! Tayfun Özkaya korona kurbanı...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'deki o hastanenin sahibi koronavirüse yenildi! Tayfun Özkaya korona kurbanı...
A
a

Eskişehir'de hizmet veren Gürlife Hastanesinin sahibi olan Tayfun Özkaya yaklaşık 40 gündür koronavirüs tedavisi gördüğü Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi

Sütiş Eskişehir

Eskişehir'de hizmet veren özel Gürlife Hastanesinin sahibi olan Tayfun Özkaya bir süre önce yakalandığı koronavirüse yenik düşerek, Gaziantep'te yaşamını yitirdi. Gaziantep'in tanınmış iş adamlarından olan Özkaya, yakalandığı koronavirüsün ciğerlerine inmesiyle hastanede yoğun bakım alınmıştı. Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım altına alınan Özkaya, yaklaşık 40 gündür süren yaşam mücadelesini bugün kaybetti.
55 yaşındaki Tayfun Özkaya, 13 Nisan 2021 tarihinde de annesi Hacı Gülşen Özkaya’yı koronavirüs dolayısıyla kaybetmişti.

Gaziantep'te Tekstil, Eskişehir'de de sağlık sektörünün tanınmış simalarından ve Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma hastanesi başhekimlerinden Endokroloji ve metabolizma hastalıkları uzmanı Prof. Dr. Mesut Özkaya'nın ağabeyi olan 55 yaşındak Tayfun Özkaya'nın ölümü sevenlerini yasa boğdu. Tayfun Özkaya'nın cenazesinin bugün ikindi namazına müteakiben Gaziantep'te defnedileceği öğrenildi.

ESGRUP ailesi olarak Tayfun Özkaya'ya Allahtan Rahmet ve yakınlarına sabır diliyoruz.

 

Kaynak : AnadoluGazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi