Eskişehir'deki o çirkin manzaraya son verdiler!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'deki o çirkin manzaraya son verdiler!
A
a

Eskişehir kent merkezindeki Kocakır ormanlık alanı ile Çağlan Mahallesi yolu kenarında, Ormanspor Hentbol Takımı oyuncuları ve AKUT Arama Kurtarma Derneği gönüllerince temizlik yapıldı

Sütiş Eskişehir

Eskişehir kent merkezindeki Kocakır ormanlık alanı ile Çağlan Mahallesi yolu kenarında, Ormanspor Hentbol Takımı oyuncuları ve AKUT Arama Kurtarma Derneği gönüllerince temizlik yapıldı.

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, çevreye rastgele atılan çöpler, Orman Bölge Müdürü Recep Temel'in talimatıyla toplandı.

Eskişehir kent ormanı temizlik 08 01 2021

Orman İşletme Müdürü Doğan Kiras'ın organizasyonuyla, AKUT Eskişehir gönüllüleri ve Ormanspor Hentbol Takımı oyuncularından oluşan 30 kişilik grup temizlik çalışması yürüttü. Gönüllülerin çalışmasıyla bölgeden 3 saatte 50 çuval çöp alındı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Temel, gelişigüzel atılan çöp sorununun her geçen gün büyüdüğünü belirterek, "Tel örgü içinde olmasına rağmen ormanlık alanlara bile çöpler atılıyor. Defalarca temizlettik ama sorunun çözümü temizlemekte değil kirletmemekte. Vatandaşlarımızın bu duyarsızlığına 'pes' diyoruz. Son çare yoğun çöp atılan yerlere foto kapanlar kuracağız." ifadelerini kullandı.

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Vatandaş 8 Ocak 2021 15:54

Tamam millet atmasın da belediye ne iş yapıyor çiçek böcek le belediyecilik olmaz.

0 1 Cevap Yaz
Sivrihisarli 8 Ocak 2021 10:41

Kamera yerlestirmekte çözüm değil çözum eğitimde...

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi