Eskişehir'deki o caniye sosyal medyadan nefret yağıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'deki o caniye sosyal medyadan nefret yağıyor
A
a

Eskişehir’de geçtiğimiz pazartesi günü evlerinde ölü bulunan anne, baba ve çocuğunu öldürdüğü iddiası ile tutuklanan İlker Tokay'ın eski ortağı Mehmet Şerif Boğa'ya sosyal medyadan nefret mesajları yağıyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberi:
Eskişehir'de 5 gün önce Deliklitaş Mahallesi Hamamyolu Caddesi'nde bulunan evlerinde İlkay Tokkal, Emel Tokkal ve çocukları Doruk Tokkal'ın bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili polis ekipleri çalışma başlatmıştı. Olayla ilgili gözaltına alınan ve bugün tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edilen eski ortak Mehmet Şerif Boğa, ‘Canavarca hisle birden fazla kişiyi kasten öldürmek’ suçundan, yeğeni Hakkı B., akrabası Fesih Y. ve dayısı Zeki O. ise irtibatlı olduğundan dolayı tutuklandı.

Cinayeti işlediği iddia edilen eski ortak Mehmet Şerif Boğa'nın sosyal medya hesaplarına vatandaşlar tarafından nefret mesajları yağmaya başladı. Vatandaşlar "Yazıklar olsun senin gibi adam... Bir aileyi yok ettin. Küçücük çocuktan ne istedin", "Sen insan değilsin", "O bebeğe nasıl kıydın" gibi yorumlar yazarak tepkilerini ortaya koydu.

İşte o mesajlardan bazıları:







Kaynak : anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ali 21 Şubat 2021 22:48

Masum bebeleri dahi acımayan bu canilerin Eskişehirde işi ne.Huzur bozanlar defolup gitmeli.

0 6 Cevap Yaz
Adil 21 Şubat 2021 22:46

Bu cani ve yardım edenler idam edilmeli.

0 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi