Eskişehir'deki milli maç için önemli duyuru

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'deki milli maç için önemli duyuru
A
a

Eskişehir'de 25 Mart 2019 Pazartesi günü Eskişehir Stadyumu'nda oynanacak olan Türkiye Moldova maçı öncesinde Eskişehir Emniyeti önemli bir duyuru yaptı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
A Milli Futbol Takımımız, Moldova ile 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) H Grubu eleme karşılaşmasını 25 Mart 2019 Pazartesi günü Eskişehir Stadyumu'nda oynayacaktır. Saat 20.00'de başlayacak maç öncesi ve sonrasında stadyum çevresinde geniş güvenlik önlemleri ve trafik tedbirleri alınacaktır.

Alınacak trafik tedbirleri kapsamında, stadyuma özel araçları ile gelen seyircilerin araçları çevrede bulunan otopark alanlarına park ettirilecektir. Araç sürücülerinin Sazova Bilim, Kültür ve Sanat Parkı karşısında bulunan otopark alanları, parkın içinde bulunan otopark alanları ile Osmangazi Üniversitesi, Reşat Benli ve Cemalettin Gökay eğitim kurumlarına ait otopark alanlarını kullanmaları gerekmektedir.

Stadyuma araçları ile gelen vatandaşlarımızın araçlarını Ulusal Egemenlik Bulvarı ve Ziraat Caddesi üzerine park etmelerine müsaade edilmeyecek, aksi takdirde park eden araçlar çekiciler vasıtasıyla bulundukları yerden kaldırılacaktır.

Türkiye-Moldova Milli maçı için stadyuma gelen vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla, stadyum çevresinde oluşabilecek trafik yoğunluğu da göz önüne alınarak vatandaşlarımızın stadyuma ulaşımda, aşağıda belirtilen güzergah ve saatlerde Eskişehir Büyükşehir Belediyesince ücretsiz olarak sağlanacak toplu taşıma araçlarını tercih etmeleri, güzergahlarda alınan trafik tedbirleri doğrultusunda yetkililerin uyarılarına riayet etmeleri büyük önem arz etmektedir.
             
Kamuoyuna duyurulur.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi