Eskişehir'deki kooperatife milyonluk para cezası!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'deki kooperatife milyonluk para cezası!
A
a

Eskişehir Tornacılar ve Otomobilciler Odası Başkanı Adnan Karamanlı’nın 6 yıl önce kurduğu kooperatife ruhsatsız olduğu gerekçesiyle belediye tarafından milyonluk ceza kesildi

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberi:
Eskişehir Tornacılar ve Otomobilciler Odası Başkanı Adnan Karamanlı’nın 6 yıl önce kurduğu kooperatife ruhsatsız olduğu gerekçesiyle belediye tarafından milyonluk ceza kesildi.
İstikbal Gazetesi'nden Özge Zaim Sarıoğlu’nun haberine göre Essan adı verilen 1000 kişilik kooperatif için 5 yıldır vatandaşın para ödediği öğrenilirken,  Odunpazarı Belediyesi tarafından ruhsatsız kooperatif kurması nedeniyle Karamanlı’ya 1 milyon 650 bin liralık ceza kesilmesi şok etkisi yarattı.

Üyelerden 5 yıl boyunca para alındı mı?

Tornacılar Odası Başkanı Adnan Karamanlı tarafından Sultandere Mevki’ne giden yol üzerinde “ESSAN” adı verilen bir kooperatif kuruldu.
Bu kooperatif de 1000 kişilik dükkân verileceğini vaat eden Karamanlı’nın  kooperatif üyelerinden 5 yıl boyunca para aldığı iddia edildi.
Eskişehir Tornacılar ve Otomobilciler Odası Başkanı Adnan Karamanlı’nın 6 yıl önce kurduğu bu kooperatife ruhsatsız olduğu gerekçesiyle belediye tarafından milyonluk ceza kesildi.
1000 kişilik kooperatif için 5 yıldır vatandaşın para ödediği öğrenilirken,  Odunpazarı Belediyesi tarafından ruhsatsız kooperatif kurması nedeniyle Karamanlı’ya 1 milyon 650 bin liralık ceza kesilmesi şok etkisi yarattı.
Karamanlı’nın bu cezayı nasıl ödeyeceği de merak konusu oldu.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi