Eskişehir'deki kazada ölen Kader son yolculuğuna uğurlandı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'deki kazada ölen Kader son yolculuğuna uğurlandı
A
a

 Eskişehir’de tramvay yolundan giden hafif ticari aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden 17 yaşındaki Kader, hemşire önlüğü örtülü tabutunda son yolculuğuna uğurlandı.  

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de sabah saatlerinde staj gördüğü Eskişehir Şehir Hastanesi’ne gitmek için evden çıkan ve tramvay yolundan seyreden Berkay E.’nin kullandığı hafif ticari aracıyla çarpması sonucu hayatını kaybeden Kader Yürük, son yolculuğuna uğurlandı. 71 Evler Mahallesi Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazına, Kader’in ailesi, yakınları ve çok sayıda Eskişehir Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim gören öğrenci arkadaşı katıldı. Ayşe ile Nasıf çiftinin 17 yaşındaki kızları Kader Yürük, cenaze namazının ardından Asri Mezarlığı’na defnedildi. 
 Eskişehir'deki kazada ölen Kader son yolculuğuna uğurlandı 29.03.2023

OKUL ARKADAŞLARI GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Eskişehir Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sağlık Bakım Teknisyenliği Bölümü 12’nci sınıf öğrencisi olan Kader Yürük’ün, staj gördüğü Eskişehir Şehir Hastanesi’ne gitmek için evden çıktığı öğrenildi. Yoğun kar yağışı altında gerçekleşen cenaze töreninde Kader’in okul arkadaşları gözyaşlarını tutamadı. 
                          
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Vatandaş 29 Mart 2023 21:16

Bunun vebali tramvayı Eskişehir in içine sokanlarin boynuna

0 0 Cevap Yaz
Mert 29 Mart 2023 20:53

Çok üzücü bir durum ancak Eskişehir de trafik sorunu katlanarak büyüyor. Arabaların ilerleyebilecegi bir yol yok. Belediye başkanları trafiği rahatlatmak için yol genişletir bizimki ise mevcut yolu daralttı. Ne için, hayalindeki tramvay için... tabii bu kurallara uymayarak kaza yapmanın mazereti değil...

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi