Ahmet Ataç 15 02 2024

Eskişehir'deki katliam davasında flaş gelişme!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'deki katliam davasında flaş gelişme!
A
a

Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde (ESOGÜ) 4 kişinin öldürülmesine ilişkin soruşturmada gizlilik kararı alındığı bildirildi.

Sütiş Eskişehir

İl Cumhuriyet Başsavcılığından alınan bilgiye göre, ESOGÜ Eğitim Fakültesinde Araştırma Görevlisi Volkan B'nin, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mikail Yalçın, Fakülte Sekreteri Fatih Özmutlu, Dr. Öğr. Üyesi Serdar Çağlak ve Arş. Gör. Yasir Armağan'ı bulundurma ruhsatlı silahıyla ateş ederek öldürmesine ilişkin soruşturmada Eskişehir Sulh Ceza Mahkemesince gizlilik kararı alındı.

ESOGÜ Eğitim Fakültesinde araştırma görevlisi Volkan B. fakülte binasında 4 kişiyi dün bulundurma ruhsatlı silahıyla 23 el ateş ederek öldürmüştü.

ESOGÜ Rektörlüğünce, bazı öğretim üyelerine sözlü saldırıda bulunduğu gerekçesiyle hakkında idari soruşturma yürütülen Volkan B. ile aynı fakültede araştırma görevlisi olan eski eşi Saadet Aylin B. gözaltına alınmıştı.
 

Eski Dekan'dan şok iddia! Mermi manyağı yaparım diyordu...


Bomda detaylar Ortaya Çıktı! Törende Nabi Avcı'ya anlattı...

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ESOGU de Durum Vahim 6 Nisan 2018 20:39

Sadece bu katil değil, diger fakültelerdede yönetimin kirli işlerini yapan yönetimin bilgisi dahilinde imzasız mektuplar yazan hiç bir yayını olmayan araştırma görevlileri var. Acilen ESOGÜ de çalışanlar incelenmeli

0 3 Cevap Yaz
memduh 6 Nisan 2018 20:32

Bu rezilliğin bütün >Üniversiteleri kapsayan arka planı, Eskişehir'de kendini elme verdi! İktidar ve 'Muhalefetin' birlikte suskunlugğunun Fetö ile illiyeti, bundan sonhra AKAPE'ye verdiği bu mesajla başlayan kanlı hesapların başlangıcı olarak, CHP'yi ve demokratik kamu oylunun kendinri yaşamın asıl gündemiyle ilintili siyasal bilincinin gelişkinliği ile atlmatılabilir ancak! Meclis'(te beş dakikaya inmiş konuşmalarınızın,. meyldan meydan Türkeyi kamu oyunun diline çevrilmmiş bir temlele oturarak 'vekillinizi' asillerin tayşacak sabrı ile denemeye kalkayın. Hepiniçz!!

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi