Polis ekipleri kapkaççıları tam 212 saat...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Polis ekipleri kapkaççıları tam 212 saat...
A
a

 Şişli’de motosiklet ile kapkaç yapan 2 şüpheli, polis ekiplerinin 212 saatlik güvenlik kamerası görüntüsü incelemesiyle tespit edildi. Zanlılardan 1’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Şişli Eskişehir Mahallesi’ndeki bir sokak içerisinde 10 Kasım günü bir vatandaşın cep telefonu motosikletli şahıslar tarafından çalınmıştı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlileri kapkaçın ardından başlattığı çalışmalar kapsamında olayın meydana geldiği çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. 212 saatlik güvenlik kamerası görüntüsü incelemesi sonucunda şüphelilerin olayda kaçarken kullandıkları motosikletin plaka bölümlerini poşetle kamufle ettikleri ve poşetleri bir süre sonra kaldırdıkları belirlendi. Motosikletin plaka bilgileri üzerinden yapılan araştırmada A.Ç. isimli şahıs adına kayıtlı olduğu tespit edildi. 
Yapılan incelemelerde motosikletin sürücüsünün A.Ç. isimli şahıs olduğu ve arkasında bulunan şüphelinin ise yaşı küçük bir şahıs olduğu belirlendi. Kimlikleri tespit edilen şüphelilerden A.Ç. olayda kullandığı motosiklet ile birlikte 15 Kasım tarihinde yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
                             
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Güneş 3 Aralık 2022 13:50

Hay Allah...Keşke servis edilen haberi anlayan biri olsaydı...

1 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi