Eskişehir'deki feci kazada korkunç gerçek

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'deki feci kazada korkunç gerçek
A
a

Eskişehir'de meydana gelen ve bir kişinin ölümüyle sonuçlanan kazayı yapan otomobilin "hasarsız" denilerek satışa çıkarıldığı iddia ediliyor

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehir haberleri

Eskişehir'de geçtiğimiz günlerde meydana gelen trafik kazasında, yaya geçidinden karşıdan karşıya geçmek isteyen Naki Karausta'ya kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen araç çarpmış, Karausta kaldırıldığı hastanede 4 gün yaşam savaşı vermesinin ardından yaşamını yitirmişti.

Eskişehir'in sevilen isimlerinden olan Karausta, iddiaya göre 22 yaşındaki Ç.Ç. tarafından kullanılan aracın çarpmasının şiddetiyle 30 metre sürüklendi. Karausta'nın cenaze törenine Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce, CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar, Emek Partisi İl Yöneticileri ve üyeleri, KESK Dönem Sözcüsü Faik Alkan, DİSK Bölge temsilcisi Günay Ayaz ve birçok seveni katıldı.

Şimdi Naki Karausta'nın yaşamını yitirdiği kaza ile ilgili ortaya atılan iddia mide bulandıracak cinsten. Naki Karausta'ya çarpan aracın, kazadan sadece 4 gün sonra bir sitede satışa konduğu belirtiliyor. Araçtaki hasarların giderilip, Naki Karausta'nın canını alan aracın, kazayı yapan sahibi Ç.Ç. tarafından "hasarsız" olarak satışa sunulması "vicdansızlık" olarak nitelendiriliyor. Kaza 10 Ekim günü meydana gelmiş, Naki Karausta'nın cenazesi ise 15 Ekim günü toprağa verilmişti. Kazayı yaptığı iddia edilen aracın ise 14 Ekim günü satışa çıkarıldığı satışın yapıldığı sitenin kayıtlarında görülüyor.

İşte korkunç kazanın detayları

 
Kaynak : www.anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
D.T 31 Ekim 2019 08:25

Kamera kayıtları incelenip avukata ve mahkemeye sunuluyor 120 km den bahsediliyor kayıtta 150 km / hız tesbit ediliyor hala trafik magandası serbest geziyor başka canlardamı ölsün. 56 yaşındaki yayayı 35 km çarpıp iç organlarının iflas ediyor 4 gün yoğun bakımda kalıyor hiç uğruna ölüyor cwza yok hapis yok hiç birimizin can güvenliği yok yaya öncelik hakkı vardı arabada siğara içene bile ceza var genç bir adam ölmüş adaletin tecellisini cezai işlemini istiyoruz.

0 6 Cevap Yaz
Hep aynı hikaye 21 Ekim 2019 18:17

Arkadaş araç satanlar da hep aynı hikaye sigortadan şişirme hasar kayıtlı yazıyorlar. Bunlara ceza gelmeli. Hasarlı olup arabayı hasarsız diye satana büyük cezalar olmalı birde bu eleman hapse girmediyse vay böyle adalete 120 km hızdan bahsediyorlar yazık cidden.

0 8 Cevap Yaz
Alp 21 Ekim 2019 12:37

Şu olanlar ülkede hukukun kalmadığının en net göstergesidir. Üç kağıtçılar, dolandırıcılar, hırsızlar, katiller her yerde kol geziyor. Peki dürüst vatandaş hakkını nerede arayacak?

0 10 Cevap Yaz
Zuhal 21 Ekim 2019 09:33

Abimin ölümüne sebeb olan trafik mağandası 120 km /hız ile araba yarışınamı katılmış yeni kent, ünüvetsite evleri, toki evleri var o kadar sürat nediye yaya hakkı olan yeşil ışık yeyetli depil ise gerekli önlemler alınmalı. Hastane'de acilde konuştum arabanın çok hızlı oluşunu yeşik ışukta karşıya geçerken nasıl çıktığını anlamadım diyen abim belden aşağım tutmuyor ben buradan çıkmam oğlum size emanet derken gözünden akan son yaşı oldu daha yoğun bakımda 56 yaşına giren mağdur'un vücudunda sağlam hiç bir kemiği kalmamış kaburgası kırık karaciğere batıp aşırı iç kanama akciğer sönmüş kalp hasar almış omur ilik ve bel kalça kemijleri krık kafa tası kırık iç kanaması ve dışına akan kanama devam ediyor kas ve lifler kopmuş dayanılmaz acısı bukadar hız niye alkollü olan ç.ç hız sevdası yüzünden cezai işlem yapılmaz ise can almaya devam edecek. Birde arabası satışta polis teyze oğlu yanlış ifade alır mağdur cezalı gösterilir. Ç.ç dışarda denetimli serbest gezer en agır cezayla yarğılansın..

1 16 Cevap Yaz
Gülseren 21 Ekim 2019 09:19

Balkonda siğara içiyordum yaya yeşil ışığı bekledi 2 kez sağa 2 kez sola bakıp geçerken 120 km / hız ile ç.ç aniden çıkıp yayaya çarptı 35 km havada savurup şiddetli kaldırıma çarptı komşular yanına koştuk hafızası yerinde olan mağdur ben geçerken araba yoktu yeşil ışık yandı diyordu. Bir evladı olan genç insan mahallenin abisiydi karıncayı bile incitmeyen adaletli biriydi bu çok büyük haksızlık adaletin kestiği parmak acımaz katili en ağır cezayla yargılansın masum kendi halindeki Naki abimin ölümüne seb oldu ve dışarda geziyor adalet yerini bulsun...

0 16 Cevap Yaz
Tzc 20 Ekim 2019 18:11

Yahu hani biz çok özgürlükçü idik hani burası medeni bir ülke idi. Demokratik ülke idik. Bir an unutmuşum. İngilizce Fransız ça olabilir almanca fa olabilir

0 1 Cevap Yaz
DKC 20 Ekim 2019 17:43

Böyle vicdansızlara türkiyenin her yerinde rastlamak mümkün.Ne olurdu yayanın geçişine müsaade etseydi? Bu tür trafik magandalarına artık bir dur diyen olmalı.Ehliyeti alan dünyanın kendi etrafında döndüğünü zannediyor.Bir konuya daha değinmem lazım; Maide bolel huzurevi altından geçen ve aynı zamanda karapınar toki evlerine yakın olan yolda aşırı hız yapan magandalar yüzünden birçok kedi,kirpi,kaplumbağa gibi hayvan telef oluyor.Yol kenarları parçalanmış hayvan ölüleriyle dolu.Hayvanlara bunu yapan vicdansızlar,insanlara neler yapmaz? Bir an önce yetkililer burayıda kontrole almalı.Şüphesiz ki; İnsanlarada hayvanlarada can veren cenabı haktır. Yetkilileri göreve davet ediyorum,canın ayrımı olmaz...

0 22 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi