Eskişehir'deki eğlence mekanında bayıltana kadar dövdüler

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'deki eğlence mekanında bayıltana kadar dövdüler
A
a

Eskişehir’de dün akşam saatlerinde bir eğlence mekanında iki grup arasında çıkan ve sokağa taşan kavgada tarafların acımasızca birbirine saldırdığı anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Sütiş Eskişehir
 Hoşnudiye Mahallesi Vural Sokak’ta bulunan bir eğlence mekanında dün akşam saatlerinde iki grup arasında kavga çıktı. Büyüyen kavga mekanın dışına taşarak sokakta devam etti. Tarafların acımasızca tekmeler ve yumruklar ile birbirine saldırdığı kavga ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerince sona erdi. Tarafların güçlükle sakinleştirildiği olayda 4 kişi darp edilerek yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince çeşitli hastanelere kaldırıldı. Olayla ilgili emniyet mensupları tarafından başlatılan çalışmalar sonucu yakalanan 5 şüphelinin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. 
 
ACIMASIZCA SALDIRDILAR
Olayın olduğu yerde ikamet eden bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan kavgada tarafların acımasızca birbirlerine saldırdıkları görüldü. Tekmelerin ve yumrukların havada uçtuğu olayda, bir kişi aldığı darbeler sonucu yere yığıldı. Baş bölgesi dahil vücudunun çeşitli yerlerine defalarca tekme ve yumruk atılan şahıs, yerden kalkamadı. Ayrı bir yerde birbirine saldıran grup ise çevreden buldukları çeşitli kasa kutu gibi malzemeleri birbirine fırlattı. 

                                         
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kaan 26 Kasım 2022 11:39

İçki kötülüklerin anasıdır.

0 0 Cevap Yaz
Okur 25 Kasım 2022 23:26

Tartışmasız başı boşluk zirvede. Eskişehir kaderine terk edilemez. İktidar devlet buraya yönelmeli.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi