Eskişehir’deki doktorun testi negatif çıktı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’deki doktorun testi negatif çıktı!
A
a

Eskişehir'de özellikle sosyal medyadaki paylaşımları ile gündem olan Doktor Jalen Yılmaz, Eskişehir Şehir Hastanesi'nde karantina alınmış, kendisine koronavirüs testi yapılmıştı. Yılmaz, test sonucunun negatif çıktığını duyurdu

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberi: Eskişehir'de özellikle sosyal medyadaki koronavirüs paylaşımları ile gündem olan Doktor Jalen Yılmaz, Eskişehir Şehir Hastanesi'nde karantina alınmış, kendisine koronavirüs testi yapılmıştı. Yılmaz, test sonucunun negatif çıktığını da yine sosyal medya üzerinden duyurdu.
Sosyal medya hesabından takipçilerine test sonucunun negatif olduğunu bildiren Yılmaz, yaşananların ardından ilaç verilmeden apar topar hastaneden taburcu edilmesine tepki gösterdi.
Jalen Yılmaz, Eskişehir'de 28 yıldır farklı hastanelerde doktorluk, başhekim yardımcılığı yapmış, bir dönem Eskişehirspor'da da görev yapmış, başkanlığa aday olmuştu.
Sosyal medya üzerinden vatandaşlara koronavirüs ile ilgili uyarılarda bulunan Yılmaz, Eskişehir Şehir Hastanesi'nde kendisiyle ilgilenilmediğini söyleyip, Sağlık Müdürlüğü ve hastane yetkililerine şu sözlerle tepki gösterdi:

"Eskişehirspor'da bu kadar yöneticilik yaptım, bu kadar top dolandırıldığını görmedim"

Sosyal medya paylaşımlarımdan yarım saat sonra (sonuç) negatif olarak bildirildi. Manidar, ironik. Apar, topar hasta halimle ilaç ve istirahat verilmeden taburcu edildim. Vay şehir hastanesinin haline, vay vatandaşın haline. Yayınımın hemen ardından sonuç negatif olarak bildirildi. Doktorumu aradım, ‘başhekim söyledi' dedi. Başhekimi aradım ‘İl Sağlık Müdür Yardımcısı söyledi' dedi. İl Sağlık Müdür Yardımcısını aradım o da tekrar ‘doktorunuz bilir' dedi. Eskişehirspor'da bu kadar yöneticilik yaptım. Yıllarca Avrupa kupalarını izledim. Topun bu kadar dolandırıldığını görmedim. Pes pes pes yani” şeklinde paylaşımda bulundu.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
METEHAN 20 Mart 2020 21:18

Yahu alın bu hanım doktoru Eskişehir spor kongresi olana kadar karantinada tutun ! Ilaç verin bol bol. Kongreye kadar istirahat etsin! Ve aynı kendi rahatsızlığı gibi gelen hastalarına ne ilaç veriyor kaç gün istirahat veriyor? İlaç vermeyen doktor lüzum görmüyorsa ya da siz tedaviniz için ilaç gerektiği konusunda uzman iseniz ne işiniz var başka doktora ne gerek var hastaneye gitmeye! Eczanede satılıyor aradığınız o ilaçlar. Madem ilaç lazım gidin alın eczanedem kimseyi de boşuna meşgul etmeyin. Ve ESES kongresi olana kadar istirahat edin.

0 8 Cevap Yaz
Ahmet 20 Mart 2020 18:50

Herkes reklam pesinde kadin gundeme gelmek icin hicbirseyi kacirmiyor

0 8 Cevap Yaz
Yiğit 20 Mart 2020 14:44

Bu hanımın bu doktor hanımın amacı ne anlamadım şimdi? Kendi meslektaşına çamur atmak mı? Şehir hastanesine çamur atmak mi? Devletin başarısına gölge düşürmek mi? Milleti galeyana getirmek mi? Milleti kışkırtmak mı? Kendi reklamını yapmak mı? Test pozitif olsa daha mı iyi olacaktı? Her şeyi anlatmış ama ne maksat ile ben anlayamadım! TIP fakültesine gitsin aynı sözleri onlar için kullansın görelim bakalım! Hocaları nasıl kapı dışarı eder acaba?

0 14 Cevap Yaz
Lütfen 20 Mart 2020 07:25

önemli konular reklam amaçlı kullanılmamalı bunda herkes hemfikirdir.

0 19 Cevap Yaz
METEHAN 20 Mart 2020 02:00

Bir doktor başka bir doktora neden böyle konuşur? Neden meslektaşına sormaz neden ilaç vermediniz diye? Zaten negatif çıkmış sonuç! Bu neyin yaygarası? Siz gerçekten doktor musunuz? Diğer bütün doktorlar yandaş siz çağdaş mısınız? Madem doktorsunuz kendi tedavinizi kendiniz yaparsınız? Olmadı bir de tıp fakültesine gidin lütfen! Belki hocalarınız da ilaç vermez siz yine bilgi verirsiniz bekleyenlere!

1 19 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi