Eskişehir’deki dev yangınla ilgili önemli açıklama!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir’deki dev yangınla ilgili önemli açıklama!
A
a

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde faaliyet gösteren Eti Maden İşletmeleri, bugün öğlen çıkan yangınla alakalı kamuoyu duyurusu yaptı.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Kırka Bor tesisinde yaşanan yangına ilişkin Eti Maden İşletmeleri'nden yapılan açıklamada, üretim tesislerinin bir tanesinin atölyeler bölgesinde kısmi yangın çıktığı belirtilirken tüm çalışanların tahliyesiyle yangına müdahile edildiği ve kısa sürede alevlerin kontrol altına alındığı kaydedildi.

Eti Maden İşletmelerinin yaptığı açıklamanın devamında ise, “06.08.2021 tarihinde saat 12.00 sularında Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğüne ait Eskişehir Kırka'da faaliyet gösteren 5 adet üretim tesisinden bir tanesinin atölyeler bölgesinde çıkan kısmi yangına acil olarak müdahile edilmiş ve tüm çalışanlar tahliye edilerek yangın kısa sürede kontrol altına alınmıştır. Yangın saat 14.30 itibariyle tamamen söndürülerek soğutma çalışmalarına başlanmıştır. Yangına maruz kalan kısımlar en kısa sürede çalışma yapılarak; üretim, sevkiyat ve satış programında herhangi bir gecikme yaşanmayacak, faaliyetler aksatılmadan sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi