Eskişehir'deki dehşet evinden korkunç bilgiler!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'deki dehşet evinden korkunç bilgiler!
A
a

Eskişehir'de evde ölü bulunan 2 arkadaşın, mutfaktan aldıkları bıçakları karşılıklı olarak birbirlerinin göğsüne defalarca sapladıkları ortaya çıktı

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Edinilen bilgiye göre, işsiz olduğu öğrenilen Cemal Kayalı (46), Şirintepe Mahallesi Candaş Sokak'taki evine dün gece yarısı arkadaşı Kenan Metin (37) ile bir araya geldi. Metin eve girdikten bir süre sonra iki arkadaş arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönmesiyle iki arkadaş mutfaktan aldıkları bıçaklarla birbirlerine saldırdı. Karşılıklı olarak birbirinin göğsüne defalarca bıçak darbeleri vuran iki arkadaş olay yerinde hayatlarını kaybetti. 
Olay esnasında evden gelen sesler üzerine komşuların yaptığı ihbar sonrası eve gelen polis ekipleri, iki kişinin cansız bedenlerini odada buldu. Polis ekipleri, yaptıkları incelemeler sonucunda eşyaların dağınık olduğu evde ikili arasında kavga çıktığını ve birbirlerini bıçaklayarak, öldürdüklerini tespit etti. Olay Yeri İnceleme ekipleri ve savcılık incelemesinin ardından Kayalı ve Metin'in cenazeleri otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderildi. 
Polisin başlattığı çalışmalar devam ediyor. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Bilgefilozof 18 Nisan 2019 21:52

Lütfen sayfanızı güncelleyin.Sayfanizda aylar öncesinin haberleri duruyor...

1 17 Cevap Yaz
kutlu asya

özellikle mobilde çok yoğun gözüküyor. mobil eklenti deneyin

0 0
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi