Eskişehir'deki çirkin saldırı karşılıksız kalmamalı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'deki çirkin saldırı karşılıksız kalmamalı
A
a

Atatürkçü Düşünce Derneği Eskişehir Şubesi tarafından Eskişehir Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı Gündüzalp Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü’nün Atatürk’e hakaret ettiği iddiasıyla yaptığı açıklamada bu çirkin saldırının hukuk önünde hesap vermesi gerektiğini söyledi

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı Gündüzalp Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü’nün sosyal medya üzerinden Atatürk’e hakaret ettiği iddialarına tepkiler gelmeye devam ediyor. Atatürkçü Düşünce Derneği Eskişehir Şubesi tarafından da söz konusu hakaret iddialarına tepki geldi. 

ADD Eskişehir Şube Başkanı Cihan Taşar tepkisini sert bir dille ifade ederek, “Maalesef çok üzücü ve çirkin bir saldırı. Şu anda, Eskişehir’de bir kamu kuruluşunda görev yapan bir aymaz, bir soysuz, Ulusal Kurtuluş Savaş’ımızın Başkomutanı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve 1. Cumhurbaşkanı, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e ve annesine alçakça, çirkince ve kahpece saldırıda bulunmuştur. Bu hain, Afyonkarahisar Şuhut’ta Kredi Yurtlar Kurumu öğrenci yurdunda müdür olarak görev yaparken sosyal medya üzerinden, Atatürk’e ve annesine ağza alınmayacak, alçakça paylaşımlarda bulunuyor. Bu kişi, kamu görevlisi olmasına rağmen görevden alınmıyor ve cezalandırılmıyor. Aksine, ödül olarak Eskişehir’e tayin ediliyor. Şu anda da, Cumhuriyet kenti Eskişehir’imizde Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı, Gündüzalp Erkek Öğrenci Yurdunda, müdür olarak görev yapmaktadır.  Atatürkçü Düşünce Derneği Eskişehir Şubesi olarak,  Atatürk’ümüze yapılan bu alçakça saldırıyı kınıyor ve gerekli hukuksal sürecin takipçisi olacağımızı buradan açıklıyoruz. Tarihe not düşüyoruz, bu alçaklığın hesabını elbette bir gün er geç soracağız. Bu çirkin saldırının sahibi ve göz yumanlar hukuk karşısında kesinlikle hesap vereceklerdir” dedi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Salih keskin 16 Ekim 2022 22:21

Eskişehir Cumhuriyet kentinde diğerleri neeeee ? Ondan sonra kutuplaşma teraneleri. !

4 0 Cevap Yaz
Nail AKBULUT 16 Ekim 2022 17:52

Konu ile ilgili olarak tüm görevliler görevlerini yapmalıdır..

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi