Eskişehir'deki bu sorumsuzluk kimin eseri?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç  Eskişehir'deki bu sorumsuzluk kimin eseri?
A
a

Eskişehir Tepebaşı bölgesi Karagözler Mahallesinde bulunan bir tarlaya moloz dökülmesi tepkilere neden oldu. Öte yandan tarlanın az ilerisinde çuvalda ölü koyun bulundu.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir haberleri

Hijyenin hayati derecede önemli olduğu Korona virüs (Covid-19) sürecinde olunmasına rağmen, Eskişehir’de kimliği belirsiz kişiler tarafından tarım arazilerinin olduğu alanlara moloz ve hafriyat atıkları döküldü.

Türkiye’nin önemli tarım merkezlerinden olan Eskişehir’de, tarım arazilerinin yanı başına gelişigüzel bir şekilde dökülen moloz ve hafriyat atıkları doğaya zarar veriyor. Kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından rastgele dökülen atıklar, adeta toprağı tehdit ediyor. Atıklar, Tepebaşı bölgesi Karagözler Mahallesindeki tarım ürünlerinin olduğu yerlere gelişi güzel döküldü. Duruma tepki gösteren vatandaşlar yapılan davranışı sorumsuzluk olarak niteledi. 

Öte yandan tarlanın az ilerisinde çuvalda ölmüş halde koyun bulundu. Vatandaşlar bunu yapanların derhal tespit edilip cezalandırılmasını istedi. 
Kaynak : Esra Ünlü
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses 26 Temmuz 2020 22:38

Sorumsuzluk. Yapanları tespit edip cezalandıracak bir sistem olmadığı sürece bu bitmez. Görüntüye göre bu ya inşaat pisliği ya da Baksanda akrilik küvet, terzgah veya kartonpiyer üretenlerin atıkları.

0 0 Cevap Yaz
Vatandas 26 Temmuz 2020 22:28

Malesef her koy yolu bu sekilde heryer moloz atığı gören duyanın haber verenin olmaması boyle insanların haraket alanını artırıyor.dokeni yakaladıktan sonra altındaki aracına el koyuluverecek ozaman neyin ne olduğunu anlayacaklar.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi