Eskişehir'deki bu duyarsızlığın sonu gelmek bilmiyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'deki bu duyarsızlığın sonu gelmek bilmiyor!
A
a

Eskişehir’in Keskin mahallesinde duyarsızca atılan moloz ve inşaat atıkları çirkin görüntüler oluştururken, çevrede yaşayan vatandaşların da tepkisine neden oluyor.

Sütiş Eskişehir
Keskin mahallesinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından atılan moloz ve inşaat atıkları çevre kirliliğine neden oluyor. Keskin Barajı’na yakın bir alana saçılan atıklar, görenlerin tepkisine neden oluyor. Ortaya çıkan çirkin görüntülerin hem çevreye hem de insanlara zarar verebileceğini belirten mahalleliler, yetkililerden temizlik konusunda yardım bekliyor.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Saldım çayıra mevlam kayıra 29 Mayıs 2021 14:19

Valla insanlarda ayıp, utanma ve arlanma kalmadı. Eskiden bir kişi içtiği içeceğin şişesini bile yere atsa, hemen oracıkta ayıplanır, yaptığının yanlış olduğu kendisine söylenir ve utandırılırdı. Akabinde o çöpünü yere atan vatandaş yanlışını hemen düzeltirdi. Şimdi öyle değil maalesef; Ne laf anlayan var ne söz dinleyen var, nede utanıp arlanan var. Eğitim şart, doğru ama bu eğitim sadece okulun görevi değil ki ! Ailesinin eğitemediği, terbiye veremediği bir kişiyi okul nasıl eğitsin ? Tüm bu kötü manzaraların sorumlusu, çocuğuna gerekli eğitimi, terbiyeyi veremeyen, saldım çayıra mevlam kayıra zihniyetindeki binlerce ana ve babadır. Daha kötüsü bu zihniyet daha beter halde son hızıyla kaplıyor memleketi. Yazık bu memleketin topraklarına...

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi