Eskişehir'deki balık ölümleri ile ilgili flaş açıklama

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehir'deki balık ölümleri ile ilgili flaş açıklama
A
a

Kütahya ve Eskişehir sınırları içinde yer alan Porsuk Barajı’nda binlerce ölü balık ve kerevitin kıyıya vurması vatandaşları endişelendirmişti. ESKİ Genel Müdürü Suat Balcı, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kütahya’nın Sofça köyü yakınlarında binlerce sazan ve gümüş cinsi balık ile kerevitin aniden karaya vurması vatandaşlarda endişeye neden oldu. İçme suyunda her hangi bir sıkıntı olmadığını vurgulayan ESKİ Genel Müdürü Suat Balcı, konuyla ilgili Kütahya Valiliğine bir yazı gönderdiklerini söyledi. Durumla ilgili bir rapor hazırlanacağını kaydeden Balcı, raporun sonuçları ellerine ulaştığı zaman kamuoyunu bilgilendireceklerini belirtti. Vatandaşlar için endişelenecek bir durum olmadığının altını çizen Balcı, içme ve kullanma suyunun gönül rahatlığıyla kullanılabileceğini aktardı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
S.o 26 Eylül 2018 09:28

Neye dayanarak sıkıntı yok diyorsunuz? Valiliğe yazı gönderince iş bitiyor mu? Gönül rahatlığı ile tüketin demek büyük vebaldir. Balık ölümleri araştırılması için balık hastalıklarında uzman bir akademisyenden yardım aldınız mı? Su analiz sonuçlarında hangi parametrelere dayanarak sorun olmadığıni anladınız? Bu zihniyet çernobil faciası sonrası ekranlara çıkıp ben çay içiyorum siz de gönül rahatlığıyla için diyen zihniyetin devamıdır. Belki kimyasal atık boşaltıldı kimyasal atıkları tek tek analiz edecek teknolojik donanımınız bulunuyor mu? Bu açıklamanız akla mantığa sığmayan geçiştirme amaçlı bir açıklamadır. Eskisehir de her şey çok hafife alınır oldu. Lütfen konunun üzerine gidiniz.

1 17 Cevap Yaz
Mehmet

Git uzayda yasa

2 0
ALİRIZA CEM 26 Eylül 2018 09:03

sebep nedir

1 1 Cevap Yaz
Adem 26 Eylül 2018 08:01

Balıklar eceliyle mi olmuş? Sayın müdürüm

2 7 Cevap Yaz
İa 25 Eylül 2018 20:49

Balıkları öldüren suyu gönül rahatlığı içinde kullanabilirsiniz demek suda birşey yokmuş balıklar intihar etmiş demektir

3 19 Cevap Yaz
Mehmet KILINÇ 25 Eylül 2018 18:30

Sayın balcı ozaman balıklar neden telef oldu ? ? ?

0 12 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi